<strong>LER AV RYKTENE:</strong> Ashton Kutcher - her med kona Demi Moore - kommenterte torsdag de nye jobbryktene på Twitter med en kryptisk melding. Foto: All Over Press
LER AV RYKTENE: Ashton Kutcher - her med kona Demi Moore - kommenterte torsdag de nye jobbryktene på Twitter med en kryptisk melding. Foto: All Over Press Vis mer

Ler av «Two and a half men»-rykter

Ashton Kutcher svarte fansen på Twitter.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Framtiden til den populære komiserien «Two and a half men» har hengt i en tynn tråd etter at skuespilleren Charlie Sheen fikk sparken på grunn av sitt ville festliv, med blant annet hyppig kokainbruk og lange netter med kvinnelige pornostjerner.

Flere av Hollywoods mest kjente mannlige stjerner har vært nevnt som mulige erstattere, blant annet «Et 70-talls show»-stjernen Ashton Kutcher (33).

Amerikanske medier meldte så sent som torsdag at kun detaljer gjenstår før en avtale mellom Kuthcer og «Two and a half men»-produsentene er undertegnet, men selv bruker stjernen sin populære Twitter-konto til å le av spekulasjonene.

- Jeg begynner å tro at folk bruker navnet mitt i artikler kun for å gjøre dem mer optimalisert for søkemotorer på internett, eller de håper at jeg skal tvitre om det, skrev han torsdag, ifølge nettsiden Contactmusic.

Kutcher vil imidlertid ikke avkrefte ryktene helt...

Stjerner som skal ha takket nei til å ta over etter Sheen, er ifølge nettsiden Hugh Grant, John Stamos og Rob Lowe.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er «Winning»-låta her!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer