LUKTER GODT: Raymond Kvisvik har lansert sin egen duft, men flasken den kommer i er det delte meninger om. Foto: SCANPIX
LUKTER GODT: Raymond Kvisvik har lansert sin egen duft, men flasken den kommer i er det delte meninger om. Foto: SCANPIX Vis mer

Ler av Super-Rays kropp

- De mente at det ikke lignet i det hele tatt, sier Raymond Kvisvik om magemusklene på parfymeflasken.

Duften av garderobe?

SEHER.NO: Med sin boblende personlighet og mange spillopper både på og utenfor banen har Fredrikstad-spilleren Raymond Kvisvik (32) blitt en populær mann blant publikum og journalister.

Nå har den humørfylte midtbanespilleren gjort noe så unorsk som å lansere sin egen duft, og ikke overraskende har den fått navnet Super-Ray.

- Det var en liten idé som ble klekket ut på en lokal pub på Greåker - Olavs pub - der jeg kommer fra, for cirka et års tid siden. Og da vi ble spurt om denne idéen her kvart over to, så virket den veldig bra, forteller forteller Kvisvik i et intervju med "Gossip Seher".

En lattermild Raymond beskriver parfymen som lett - "sånn som jeg er kroppsmessig", og frisk og sporty - "akkurat sånn som meg". Men når det kommer til flakongen, som har fått fasongen til en meget veltrent manns overkropp, hevder lagkameratene i Fredrikstad at det ikke er stor likhet å spore.

- Alle på laget lo da de så denne kroppsfasongen her, for de mente at det ikke lignet i det hele tatt, forteller Raymond.

Men selv om Super-Ray nå har gjort som David Beckham og fått sin egen duft, hevder han at det er andre norske fotballspillere som er langt mer forfengelige enn ham selv.

- Det er klart at Gamsten kommer høyt opp. Han er veldig forfengelig. Og Thorstein Helstad, selvfølgelig - han liker å se veldig bra ut, forteller Fredrikstad-profilen.

Se hele intervjuet med Kvisvik i "Gossip Seher" på TV3 tirsdag klokken 20.00!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.