Ler av sin egen kroppsfasong

Superstjernen moret seg da hun så det ferske bildet.

VENTER BARN: I november i fjor ble det kjent at popstjernen Pink skal bli mamma. Her er hun avbildet sammen med en annen superstjerne, nemlig Shakira. Foto: All Over Press
VENTER BARN: I november i fjor ble det kjent at popstjernen Pink skal bli mamma. Her er hun avbildet sammen med en annen superstjerne, nemlig Shakira. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I november i fjor bekreftet popstjernen Pink (31) at hun og ektemann Carey Hart (35) venter barn.

Det vites fortsatt ikke om sangerinnen, som opprinnelig heter Alicia Beth Moore har termin, men det er tydelig at det ikke bare er julen som har satt sine spor hos 31-åringen...

Forandringene på kroppem er også noe som «Funhouse»-sangerinnen har sett. Men selv ler hun bare av egen kroppsfasong for tiden.

«Hahahahahaha, jeg så nettopp et ferskt bilde av meg selv, hahahahahahahaha», skriver hun på sin egen Twitter-profil, uten å utdype det noe nærmere.

Når Pink har termin er foreløpig ukjent. Det vites heller ikke om hun venter en gutt eller en jente, ganske enkelt fordi hun ikke engang vet det selv.

På Ellen DeGeneres-showet i november i fjor avslørte stjernen at graviditeten ikke var et uhell - og at både moren og legene hennes tror det blir en jente.

- Legen fortalte meg hva hun tror, og jeg er livredd fordi hun tror det er en jente. Moren min har alltid ønsket meg en datter som meg. Men jeg er livredd for at en av oss vil komme i fengsel, humret Pink til Ellen den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vil oppkalle babyen etter alkohol