- SEIER: Nicolai Bennis (t.h.) sa han syntes det var en seier i seg selv å dele seng med dama til fienden, etter å ha sendt hjem Ole Fredrick Karlsen. Foto: TV3
- SEIER: Nicolai Bennis (t.h.) sa han syntes det var en seier i seg selv å dele seng med dama til fienden, etter å ha sendt hjem Ole Fredrick Karlsen. Foto: TV3Vis mer

Ler av Paradise-rivalens sengekupp

- Jeg har hele tiden sagt at dersom Nicolai kom inn igjen, er det meg han er ute etter, sier Ole Fredrick etter den brå «Paradise Hotel»-exiten.

DRØMMEDAMA: Karlsen syntes det var leit å måtte forlate Paradise Hotel, delvis på grunn av at han forlot Triana Iglesias. Foto: TV3
DRØMMEDAMA: Karlsen syntes det var leit å måtte forlate Paradise Hotel, delvis på grunn av at han forlot Triana Iglesias. Foto: TV3 Vis mer
SINGEL: Karlsen trives i singeltilværelsen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
SINGEL: Karlsen trives i singeltilværelsen. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter å ha sittet relativt trygt så langt, var det Ole Fredrick Karlsen (22) som torsdag måtte forlate «Paradise Hotel». Det skjedde etter at fredede Nicolai Bennis (22) stilte seg bak partneren hans, Jeanett Hellestræ, i parseremonien.

- Det er sånn spillet er. Jeg har hele tiden sagt at dersom Nicolai kom inn igjen, er det meg han er ute etter, sier Karlsen til Seoghør.no.

Etter at Karlsen måtte reise, sa Bennis at han så på det som en seier å dele seng med «dama til fienden». Ole Fredrick syntes kommentarene fra Nicolai var morsomme.

- Nico har jeg ingenting vondt å si om. Vi har et godt forhold. Jeg lo godt av kommentarene hans om at han så på det som en seier å dele seng med «jenta til fienden». Det eneste jeg ble litt skuffet over, var å se at Christer (Reiersøl, red. anm.) ikke prøvde hardere å få meg til å bli. Men den skuffelsen gikk fort over.

Ole Fredrick syntes naturlig nok det var kjedelig å måtte reise hjem, både fordi han kom til å savne de andre deltagerne - og programleder Triana Iglesias (32).

- Triana er tilnærmet drømmedama, så det var greit å stå litt ved siden av henne før jeg måtte reise hjem, sier han til Seoghør.no.

Privat er 22-åringen fortsatt singel, noe han syns er helt greit.

- Jeg er fortsatt singel og trives med det. For øyeblikket har jeg ingen i kikkerten, men det hadde bare vært hyggelig om jeg skulle møte noen spesielle. Men da må hun være veldig ålreit! sier han med et smil.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Kjipt at hun gjorde det mot meg