PÅ PREMIERE: Hans Erik hadde med seg modellforloveden Gro Skaustein på Harry Potter-premiere.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
PÅ PREMIERE: Hans Erik hadde med seg modellforloveden Gro Skaustein på Harry Potter-premiere. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

Ler av Norges-rykter

- Da må Norge skjerpe seg litt først, sier Hank Von Helvete. Se video!

SEHER.NO: Det har lenge versert rykter om at Turboneger-vokalist Hank von Helvete, eller Hans Erik Dyvik Husby (36) som han egentlig heter, har kontakter innenfor den omstridte Scientologi-kirken, som har medlemmer som Tom Cruise og John Travolta.

36-åringens manager, Trygve Haug, er scientolog, og ifølge Dagbladet.no har han sammen med Dyvik Husby vært engasjert i anti-psykiatriarbeid gjennom organisasjonen CCHR, som har koblinger til scientologimiljøet.

Haug er også den som forhandlet frem avtalen om Dyvik Husbys hovedrolle i musikalen "Jesus Christ Superstar" på Det Norske Teatret i høst.

Scientologimedlemmer er kjent for å ha sterke bånd til hverandre, og kilder Seher.no har snakket med hevder at det nå er ventet superstjernebesøk til Oslo i forbindelse med Dyvik Husbys premiere 3. september.

Ifølge kildene er det ingen ringere enn Hollywood-gigantene Tom Cruise og John Travolta som har takket ja til å delta. Både Cruise og Travolta er kjent for å være praktiserende scientologer, og skal angivelig komme til Oslo for å vise sin støtte.

Under den eksklusive førpremieren på "Harry Potter og Halvblodsprinsen" på Akerhus festning  spurte Seher.no Dyvik Husby om ryktene.

- Hehe, nei, jeg har ikke hørt noe. Det hadde vært kult for Norge, humrer han.

Likevel virket ikke Turboneger-vokalisten helt overbevist om at stjernene ville ta turen.

- Nei, da må vel Norge skjerpe seg litt først, smiler han lurt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det er destruktivt og farlig

[obj:media:7917]