PARODIERT: Snutten av Pernille Sørensen som parodierer Mette-Marit er en av NRKs mest populære klikk. Mon tro hva Kronprinsessen syns om dette? Foto: SCANPIX
PARODIERT: Snutten av Pernille Sørensen som parodierer Mette-Marit er en av NRKs mest populære klikk. Mon tro hva Kronprinsessen syns om dette? Foto: SCANPIXVis mer

Ler av Mette-Marit

Parodien på Mette-Marit tar helt av på nett.

SEHER.NO: - Vi har ikke helt kontroll på hva som blir lastet opp på nettet, men vi gjør det vi klarer for å fjerne ulovlig opplastede klipp. Vi støtter ikke piratopplasting, forteller sjef for NRKs nettsider, Bjarne Myklebust.

Flere klipp fra rikskanalens egne programmer har på ulovlig vis blitt lastet opp på den populære siden YouTube.com, blant annet komiker Pernille Sørensens (29) parodi på Mette-Marit (33) under utdelingen av Komiprisen 2005.

Se klippet på nrk.no.

- Vi har jurister som jobber med slikt, forteller nettsjefen om hvordan de reagerer på ulovlig opplastede klipp. Han sier også at de gjør det de klarer for å få slikt fjernet.

Den morsomme snutten av Pernille er svært populært på YouToube, men mest populært er det på Nrk.no.

Der ligger det på topp 10!

- Jeg vil helst slippe å kommentere dette, forteller Pernille Sørensen til Seher.no.

Les også: Mette-Marit glitret mest

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.