Ulrikke Falch:

Ler av kjærlighetsryktene

- Jeg har sett ham en gang på trikken og da ble jeg «starstrucked», sier Ulrikke Falch om koblingen til tidligere «Paradise Hotel»-vinner Niklas Vindel.

SVARTE PÅ RYKTENE: Ulrikke Falch har fått med seg at kjærlighetslivet hennes ofte er et tema på den anonyme meldingsappen Jodel og har blant annet blitt koblet til tidligere «Paradise Hotel»-vinner Niklas Vindel. Det synes hun bare er gøy, ifølge henne selv. Foto: Tor Lindseth/ Sølve Hindhamar, Se og Hør.
SVARTE PÅ RYKTENE: Ulrikke Falch har fått med seg at kjærlighetslivet hennes ofte er et tema på den anonyme meldingsappen Jodel og har blant annet blitt koblet til tidligere «Paradise Hotel»-vinner Niklas Vindel. Det synes hun bare er gøy, ifølge henne selv. Foto: Tor Lindseth/ Sølve Hindhamar, Se og Hør. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Meldings-appen «Jodel» har fått mye medieomtale her til lands de siste månedene.

Brukerne av det anonyme forumet diskuterer fritt kjærlighetsliv, rykter, rusmisbruk og karrieren til offentlige personer.

Det har ikke alltid falt i god jord hos enkelte bloggere og kjendiser, som har slått hardt tilbake mot ryktespredningen.

- Kan bekrefte det

Blant dem som ofte blir omtalt på appen, er «SKAM»-skuespiller Ulrikke Falch (21)

Da Se og Hør møtte henne på «Jævla Homo»-premiere mandag kveld, var hun klar over at det blir snakket mye om kjærlighetslivet hennes.

MYE OMTALT: Ulrikke har gjort suksess som «Vilde» i serien «Skam». Foto: NRK
MYE OMTALT: Ulrikke har gjort suksess som «Vilde» i serien «Skam». Foto: NRK Vis mer

I det siste har det nemlig svirret rykter rundt henne og tidligere «Paradise Hotel»-vinner Niklas Vindel (32).

- Det har jeg sett og det er kjempegøy. Kan bekrefte det, absolutt, sier Ulrikke lattermildt til Se og Hør.

- Nei da, men jeg har sett ham en gang på trikken og da ble jeg «starstrucked». Men det er veldig gøy og jeg elsker det, sier hun og ler.

Ryktene har altså ikke påvirket Ulrikke, men hun innrømmer at hun har tenkt litt på opprinnelsen av dem.

Skuespiller Ulrikke Falch, kjent fra ungdomsserien «Skam», har selv slitt med spiseforstyrrelser. Nå bruker hun erfaringene sine for å hjelpe andre, forteller hun til «God kveld Norge». Vis mer

- Teorien min er at han har møtt en babe som ligner litt, men jeg elsker at folk tror det. De kan leve i den troa, kjør på.

Seoghør.no har vært i kontakt med Niklas Vindel, som ikke vil kommentere saken.

Lei av datingapper

Siden siste episode av den vanvittig populære NRK-serien «SKAM», har Ulrikke holdt seg aktuell med korte snutter der hun gjør tar et oppgjør med kroppspress og forventninger med en humoristisk snert.

Ofte tuller hun også med sitt eget kjærlighetsliv, men avslører at hun «er fri og frank».

På spørsmål om hun er aktiv på noen spesielle apper eller datingsider selv, svarer hun klart:

- Herregud nei, nei.

- Men jeg har vært på tinder før og da har de fleste samtalene startet sånn, «Er ikke du 16 år og går på videregående?». Den blir man lei av etter hvert.

Mistet kontrakt etter kokain-rykter

En annen som har fått kjenne ryktespredning på kroppen, er den 20 år gamle toppbloggeren Kristine Ullebø.

Denne høsten er det rollefiguren Isak Valtersen spilt av Tarjei Sandvik Moe som har hovedrollen i sesong 3 av den populære NRK-serien Skam. Sandra Lyng Haugen, Lise Karlsnes, Katarina Flatland, Emilie "Voe" Nereng og Linnea Myhre uttaler seg om serien på Se & Hør´s Kjendisgalla. Vis mer

På lanseringen av den kommende sesongen av TV-serien «Bloggerne» fortalte Kristine til Se og Hør at et rykte sørget for at hun mistet en potensiell arbeidsgiver.

Både i kommentarfelt, på fora og på Jodel i lang tid hadde det gått rykter om hennes rusvaner.

TOPPBLOGGER: Kristine Ullebø har en av Norges mest leste blogger, men tapte kampen mot ryktene da en kontrakt stod på spill. Foto: Nina Hansen/Se og Hør
TOPPBLOGGER: Kristine Ullebø har en av Norges mest leste blogger, men tapte kampen mot ryktene da en kontrakt stod på spill. Foto: Nina Hansen/Se og Hør Vis mer

- Først og fremst må jeg si at jeg ikke driver med dop. Jeg aner ikke hvor folk får det fra, men det stemmer jo ikke. Jeg drikker så vidt alkohol. Så nei, jeg tar ikke narkotika under noen omstendigheter, sa hun og lo.

Den energiske Førde-jenta jobber som modell, og hadde fått beskjed fra agenturet sitt om at et pressebyrå gjerne ville samarbeide med henne. Enkelte av hennes venner har konfrontert henne med rusryktene, men det hele kulminerte med at byrået nektet å samarbeide med henne på grunn av rykteflommen.

- Agenturet mitt sa at de likte meg godt, men at de ikke kunne samarbeide med meg fordi de hadde hørt at jeg tok litt av hvert, blant annet kokain. Jeg synes det er helt ekstremt irriterende, sa hun og fortsatte:

- Dessverre er det som blir skrevet utenfor min makt. Jeg får ikke gjort noe med det, annet enn at jeg må avkrefte ryktene fra tid til annen. Akkurat her følte jeg jo at jeg måtte det, sa hun.

LES OGSÅ: Norske bloggere er drittlei netthetsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer