Crissy Teigen:

Ler av egne bryster etter operasjonen

Superstjernen viser samtidig nok en gang fram arrene etter at hun fjernet sine brystimplantater i fjor.

DELER MYE: Chrissy Teigen fjernet opererte brystene i fjor, og er ikke redd for å vise sine følgere arrene etter operasjonen. Her er hun avbildet på catwalken i 2017. Foto: Rob Latour /REX / NTB
DELER MYE: Chrissy Teigen fjernet opererte brystene i fjor, og er ikke redd for å vise sine følgere arrene etter operasjonen. Her er hun avbildet på catwalken i 2017. Foto: Rob Latour /REX / NTB Vis mer
Publisert

I fjor ble det kjent at modell Chrissy Teigen (35) hadde gjort en brystoperasjon, der hun fikk fjernet implantatene hun tok da hun var 20 år gammel.

Tidligere i år, i forbindelse med valetinsdagen, valgte hun så å dele et svært ærlig bilde på Instagram-story for sine da 34 millioner følgere. Nå teller følgerskaren én million mer.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Elsk deg selv»

På bildet poserte hun kliss naken, og man kunne tydelig se arr på kroppen hennes. På den ene hofta hadde hun også to plaster i kryss, som skyldtes en operasjon hun fikk utført tidligere samme måned.

Arrene på stjernas bryster skyldes en brystoperasjon hun gjorde i fjor, hvor hun fikk fjernet implantatene hun tok da hun var 20 år. Plasteret på magen skyldtes imidlertid en endometriose-operasjon hun fikk utført tidligere samme måned, i februar.

Endometriose er, ifølge Lommelegen, er en tilstand der endometrievev ligger feilplassert på andre steder i kroppen enn i livmora. Vanligvis på forskjellige steder i bukhulen, men i sjeldne tilfeller også andre steder i kroppen - som i lungene.

«Gledelig valentinsdag. Elsk deg selv!», skrev hun den gang.

Fleipet om brystløft

Torsdag denne uken valgte hun å poste nye bilder av brystene sine, nok en gang på Instagram-story. Det gjorde hun i en video der hun lo, fleipet om to brystløft i en alder av 35 - for etterpå å begynne å synge en «fiktiv» sang som lød «Jeg skal fortsette å løfte dem, til evig tid».

Så «løftet» 35-åringen opp toppen og viste fram nederste del av brystpartiet - der arrene fortsatt var synlige.

LA UT VIDEO: Slik så det ut da Chrissy Teigen tidligere denne uka hadde litt moro og fleipet om sine egne bryster. Foto: Chrissyteigen / Instagram
LA UT VIDEO: Slik så det ut da Chrissy Teigen tidligere denne uka hadde litt moro og fleipet om sine egne bryster. Foto: Chrissyteigen / Instagram Vis mer

I mars i fjor fortalte Teigen at brystene hennes har endret seg etter at hun fikk barn, og at hun ikke satte inn brystimplantater som 20-åring for selvtillitens skyld.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Hun hevdet nemlig at brystene hennes fortsatt var av samme størrelse etter operasjonen, og at hun bare «fylte dem ut». Hun innrømmet imidlertid at hun skulle ønske hun aldri la seg under kniven.

- Jeg vil ta dem ut nå. Hvis jeg skulle gjort én ting, ville det vært å løfte dem. Jeg tror det er meningen å bytte ut implantatene hvert tiende år, men når du får barn og tenker på risikoen ved operasjon, tenker du: «Dette er ikke måten jeg vil dø på, under en brystoperasjon», uttalte hun til nettstedet Glamour.

Mistet nyfødt sønn

I desember i fjor opplevde hun og ektemannen John Legend (42) å miste sin nyfødte sønn Jack. Den triste nyheten delte ekteparet i form av et ærlig innlegg på Instagram.

Der fortalte Teigen at hun i lang tid hadde hatt blødninger fra morkaka, og at komplikasjonene hindret babyen i å overleve fødselen.

HOLDER SAMMEN: Chrissy Teigen er gift med musiker John Legend. Foto: Mike Blake / Reuters / NTB
HOLDER SAMMEN: Chrissy Teigen er gift med musiker John Legend. Foto: Mike Blake / Reuters / NTB Vis mer

«Til vår Jack: jeg er så lei meg for at de første øyeblikkene i livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner at vi ikke kunne gi deg det du trengte for å overleve. Vi vil alltid elske deg», skrev hun den gang til flere sterke bilder av seg selv med ektemannen og sønnen.

Fra før av har Teigen og Legend sønnen Miles Theodore (3) og dattera Luna Simone (5).

LES OGSÅ: - Føles helt dritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer