Ler av denne sminketabben

- Man vet aldri når noen ønsker å sminke deg som en panda, spøker Teresa Palmer.

PANDA: Skuespiller Teresa Palmer tok det hele med humor da hun så bildene fra fredagens fotoseanse på Soho Hotel i London. Hun sammenlignet seg selv med en pandabjørn etter denne sminketabben. Foto: All Over Press
PANDA: Skuespiller Teresa Palmer tok det hele med humor da hun så bildene fra fredagens fotoseanse på Soho Hotel i London. Hun sammenlignet seg selv med en pandabjørn etter denne sminketabben. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene får gjerne hjelp av proffe stylister og sminkører før offentlige opptredner, men de er likevel ikke forskånet for motetabber og sminkebrølere. Dét fikk «I Am Number Four»-stjernen Teresa Palmer (26) erfare denne uken.

Da hun promoterte zombiefilmen «Warm Bodies» i London fredag, ble hun et uheldig offer for sminkørens overdrevne bruk av pudder. Skjønnheten poserte smilende for fotografene sammen med motspiller Nicholas Hoult (23), uvitende om de hvite pudderstrekene under øynene sine.

Sminketabben sørget i hvert fall for at blondinen ikke hadde blå ringer under øynene - slik de utkledde zombiene på fotoseansen var utstyrt med. Og 26-åringen tok de uflatterende bildene som ble resultatet av pressemøtet med godt humør.

- Beskjed til meg selv - fiks alltid sminken selv! Man vet aldri når noen får lyst til å sminke deg som en panda #kungpuplamer, skrev hun på Twitter-profilen sin fredag, med referanse til animasjonsfilmen «Kung Fu Panda».

Teresa Palmer er langt fra den første kjendisen som er blitt utsatt for lignende panda-tabber. Blant andre «Mad Men»-stjernen Jon Hamm (41) og skuespiller Ashley Judd (44) har vært ofre for overivrige sminkører de siste årene.

«Warm Bodies» skal etter planen ha norsk kinopremiere 5. april.

LES OGSÅ: - Viktig å føle seg sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer