Kendall Jenner:

«Leppene har eksplodert»

Kendall Jenner fikk fansen til å sperre opp øynene.

SPALTEPLASS: Kendall Jenner har fått mye oppmerksomhet etter dette. Foto: Skjermdump fra Instagram
SPALTEPLASS: Kendall Jenner har fått mye oppmerksomhet etter dette. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det tar som regel ikke lang tid før fansen legger merke til både den ene og den andre detaljen i kjendisers bilder, og nesten enda raskere går det før tabloidpressen biter seg merke i det samme.

Sist ut er modell og realitystjerne Kendall Jenner (26), som nylig delte en video av seg selv på Instagram. 26-åringen har over 225 millioner følgere på bildedelingstjenesten, og nå får hun spalteplass hos blant andre PageSix for innlegget sitt.

Overrasket

Nettstedet har nemlig delt flere skjermdumper fra stjernens video, med følgende overskrift: «Kendall Jenner viser eksploderte lepper, fansen spekulerer på fillers».

POPULÆR: Kendall Jenner har 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres forteller hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Dette er riktignok ikke første gang medlemmer av den mye omtalte Kardashian-Jenner-familien skaper overskrifter for utseendet sitt - ei heller leppene.

Lillesøster Kylie Jenner (24) har tidligere vekket oppsikt for det som ble beskrevet som «nye» lepper. Og nå er det altså Kendall som gjør det samme.

«Tegneseriefigur»

Ifølge PageSix ser det ut som 26-åringens lepper er mye større enn tidligere i videoen hun delte på Instagram mandag.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

I klippet, som nå er borte fra historiefunksjonen, satt modellen i bilen og filmet seg selv mens hun poserte for kamera.

Det skal riktignok nevnes at hun hadde sminket leppene større, men fansen hevder at hun også har fylt leppene.

Det er også enkelte fans som mener det ser ut til at leppene har eksplodert, mens andre skriver på Twitter at hun ser ut som en tegneseriefigur.

Kendall har foreløpig ikke svart på uttalelsene.

LES OGSÅ: - Var målskive for mobberne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer