<strong>SMEKKER:</strong> Undertøysgiganten Bonita de Mas har fått Bar Refaeli som sitt nye ansikt for årets kolleksjon.
SMEKKER: Undertøysgiganten Bonita de Mas har fått Bar Refaeli som sitt nye ansikt for årets kolleksjon. Vis mer

Leonardo har noe å glede seg til

Kjæresten har inngått nok en undetøyskontrakt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Leonardo Di Caprio er blitt gjenforenet med sin israelske modellkjæreste Bar Refaeli (24) og nå kan skuespilleren glede seg over skjønnhetens suksess som følger i Gisele Bundchens (29) fotspor. 

Bar Refaeli har inngått en ny undertøyskontrakt med Bonita de Mas og blir deres nye ansikt i 2010.

Bar har med andre ord virkelig slått til som "den nye Gisele", som hun ble døpt da hun begynte å date DiCaprio i 2005. Like etter at Victoria’s Secret rekrutterte skjønnheten som en av deres engler i 2007, sluttet Gisele. Ifølge brasiliansk media var et av punktene hun ville ha kontraktsfestet at hun aldri skulle være på catwalken samtidig som Bar.

I sommer tok det slutt mellom Di Caprio og Refaeli, men nå virker det som turtelduene har funnet tonen igjen. Kjendisparet tilbrakte nemlig nyttårshelgen sammen på et eksklusivt hotell i Mexico.

Ifølge flere amerikanske medier er tyder det på at pilen peker i riktig retning for de to. Ryktene skal ha det til at Di Caprio skal ha med Bar Refaeli til Golden Globe-utdelingen den 17. januar der han skal dele ut en Cecil B. Demille-pris til selveste Martin Scorsese.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767. 

LES OGSÅ: Se, Nå har det skjedd igjen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer