HARRY HOLE?: Det spekuleres i om Scorseses yndling Leonardo DiCaprio blir å finne som Harry Hole. Foto: FAME FLYNET
HARRY HOLE?: Det spekuleres i om Scorseses yndling Leonardo DiCaprio blir å finne som Harry Hole. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Leonardo DiCaprio som Harry Hole?

Nå diskuteres det heftig i kulissene om hvem som skal spille den norske politietterforskeren.

Publisert
SEHER.NO: Når Jo Nesbø (51) sin suksess-krimserie blir film er det ingen ringere enn stjerneregissør Martin Scorsese (69) som skal ha regien.

Foreløpig har det ikke blitt avgjort hvem som skal spille politietterforsker «Harry Hole», men alternativene er mange.

- Harry Hole skal være litt skrapa, tynn og høy. Han er 197 cm høy, og er et par-trå år yngre enn Jo Nesbø. Han er født ca 1963. Jeg kan se for meg flere i rollen: Peter Stormare, Russell Crowe, Viggo Mortensen, Casey Affleck..., forteller Nesbøs redaktør Øyvind Pharo til VG.

Han har god kjennskap til hvordan type Harry Hole er, og legger til:

- Her i Norge har Henrik Mestad og Mads Ousdal spilt Harry Hole i tablåer - og de passer godt i rollen. Selveste Dirty Harry, Clint Eastwood, hadde vært en drøm, men han er vel for gammel, mener Pharo.

Kulturminister Anniken Huitfeldt (42) er svært begeistret for Scorsese-nyheten, og er klar på hvem hennes Hole-favoritt er:

- Her kan jeg være så frittalende jeg bare vil! Stellan Skarsgård skal selvfølgelig spille Harry Hole! Han er den perfekte typen, og ivaretar også det skandinaviske ved rollen, påstår hun i VG.

Hvem Scorsese velger når «Snømannen» nå skal filmatiseres, og «Hodejegerne» skal lanseres i USA i mars til neste år, gjenstår altså å se, men mange spekulerer nå i om Scorseses yndling Leonardo DiCaprio (37) er den som til slutt får rollen.

- Leonardo DiCaprio ligger flere hestehoder foran de andre. Gjennom det siste tiåret er han den skuespilleren som har vært tettest til Scorsese, skriver avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gir ut musikk flere år etter rockekongens død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer