I BILULYKKE: Kameraten til Leonardo DiCaprio skal ha kjørt på DiCaprio. Her sammen med kjæresten Nina Agdal.  Foto: Splash News
I BILULYKKE: Kameraten til Leonardo DiCaprio skal ha kjørt på DiCaprio. Her sammen med kjæresten Nina Agdal. Foto: Splash NewsVis mer

Leonardo DiCaprio i bilulykke

Superstjernen var sammen med sin danske kjæreste da det smalt.

SEOGHØR.NO: Den Oscar-vinnende skuespilleren Lenoardo DiCaprio (41), som kanskje er mest kjent fra filmen «Titanic», ble lørdag påkjørt av en kvinne i Hamptons-området i New York.

Dette bekrefter en talsmann for kommunen East Hampton Village til nettstedet Radaronline.com. Ulykken skal ha skjedd rundt 16.45 lokal tid på veien kalt Montauk Highway.

-Det var ingen alvorlig ulykke. Ingen ble tatt til sykehuset, forteller talskvinnen til nettstedet.

Et øyenvitne sier til avisen New York Post at DiCaprio var sammen med sin danske kjæreste, modellen Nina Agdal (24), da bilen de satt i ble påkjørt bakfra.

ETTER ULYKKEN: Leonardo DiCaprio, Nina Agdal og kameraten i avhør med politiet etter ulykken.  Foto: Splash News
ETTER ULYKKEN: Leonardo DiCaprio, Nina Agdal og kameraten i avhør med politiet etter ulykken. Foto: Splash News Vis mer

Etter å ha sjekket at kjæresten hadde det bra, skal Leonardo ha åpnet døren til den kvinnelige sjåføren i den andre bilen, og hjulpet henne ut.

- Hun var nervøs, og Leo hjalp henne over et gjerde så hun kunne hvile ut, sier øyenvitnet.

Ingen av de involverte skal ha pådratt seg noen skader, men bilen som kjørte inn i DiCaprios SUV skal ha fått store ødeleggelser i fronten.

Foreløpig er det ikke kjent om den kvinnelige sjåføren vil bli anmeldt, ifølge New York Post.

Hverken DiCaprio eller Agdal har foreløpig kommentert ulykken.

Saken fortsetter under bildet.

RINGTE 911: Dicaprio var rask med å ringe 911 etter ulykken. Her sammen med kjæresten Nina Agdal.  Foto: Splash News
RINGTE 911: Dicaprio var rask med å ringe 911 etter ulykken. Her sammen med kjæresten Nina Agdal. Foto: Splash News Vis mer

Glad i undertøysmodeller

Tidligere i sommer kunne Seoghør.no avsløre at «The Renevant»-stjernen sin nyeste flørt er den danske undertøysmodellen Ninda Agdal. De to ble fersket i en het flørt på en strand i Malibu.

Det var tabloidavisen The Sun som først publiserte bildene. De skriver også at turtelduene virket svært betatt av hverandre, og at de kysset og koste i sanden.

Se video her:

Men det er ikke første gang den kjente skuespilleren har blitt sett i en het flørt med en undertøysmodell. Agdal er nemlig den tiende undertøysmodellen i rekken som DiCaprio dater, så det er ingen tvil om at han er glad i modeller. 

I Januar i fjor ble det sluppet bilder fra en nyttårfeiring på stranda St. Barts, hvor DiCaprio var omringet av lettkledde bikinikledde kvinner på en strand.

Saken fortsetter nedenfor.

OMRINGET AV LETTKLEDDE KVINNER: Her sitter Leonardo DiCaprio omringet av smilende lettkledde kviner under en nyttårsfeiring på St. Barts i 2015.  Foto: Stella Pictures
OMRINGET AV LETTKLEDDE KVINNER: Her sitter Leonardo DiCaprio omringet av smilende lettkledde kviner under en nyttårsfeiring på St. Barts i 2015. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vant sin første oscar

Tidligere i år vant kjekkasen endelig sin første Oscar for «Beste mannlige skuespiller».

En Oscar er noe av det aller største en skuespiller kan oppleve. Og selv om DiCaprio har hatt mange sterke roller i flere filmer opp i gjennom årene, skulle det ta flere år før han vant sin første Oscar.

Han vant for sin rolle i filmen «The Renevant».

-«The Renevant» er et produkt av den utrettelige innsatsen til fantastiske skuespillere og crewet som jeg fikk muligheten til å jobbe sammen med, sa Leo i takketalen sin samtidig som han rettet en spesiell takk til medskuespiller i filmen Tom Hardy, som han også kalte «sin bror».

VANT SIN FØRSTE OSCAR: Leonardo DiCaprio vant sin første Oscar for beste mannlige skuespiller i filmen «The Renevant» i februar i år.  Foto: Stella Pictures
VANT SIN FØRSTE OSCAR: Leonardo DiCaprio vant sin første Oscar for beste mannlige skuespiller i filmen «The Renevant» i februar i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Les også: Det er vanskelig å tro at hun nå er 50