PÅ SYKKELTUR: Leonardo DiCaprio og modell Ela Kawalec tilbrakte nylig en hel dag sammen i New York. Duoen spiste blant annet lunsj og syklet en tur sammen. Foto: Splash News
PÅ SYKKELTUR: Leonardo DiCaprio og modell Ela Kawalec tilbrakte nylig en hel dag sammen i New York. Duoen spiste blant annet lunsj og syklet en tur sammen. Foto: Splash NewsVis mer

Leo viste seg frem med ny kjæreste

Oscar-vinneren og hans nye modellflørt, Ela Kawalec, nøt en romantisk dag sammen i New York.

MODELL: Ela viste frem sin flotte kropp i en ettersittende topp og blå jeans. Foto: Splash News
PÅ SYKKELTUR: Leonardo og Ela Kawalec syklet gjennom en av New Yorks mange, grønne parker. Foto: Splash News
LUNSJ-DATE: Duoen satt ved siden av hverandre når de spist lunsj sammen med Leonardos vennegjeng. Foto: Splash News
I GODT SELSKAP: Filmstjernen og modellen brukte dagen på å utforske New York sammen – både til fots og på to hjul. Foto: Splash News
PÅFYLL: Leonardo og Ela sørget for å få i seg mat før de dro på sykkeltur i byen. Foto: Splash News
VARME FØLELSER: Leonardo brydde seg ikke om paparazzifotografene da han la armen rundt den polske skjønnheten. Foto: Splash News

SEOGHØR.NO: Etter at George Clooney (55) giftet seg med Amal Alamuddin (38) i 2014, har Leonardo DiCaprio (41) tatt over rollen som Hollywoods evige ungkar.

Han datet smellvakre Bar Refaeli (30) av og på fra 2005 til 2011, men siden den gang har ingen klart å trigge «Titanic»-stjernens interesse – i alle fall ikke nok til å beholde den over lengre tid.

Leonardo har hatt flere forbigående romanser siden forholdet med Rafaeli tok slutt, blant annet med modell Toni Grarn (23), skuespiller Blake Lively (28), popstjerne Rihanna (28) og «Baywatch»-aktuelle Kelly Rohrbach (26).

Kanskje polske Ela Kawalec er kvinnen som får filmstjernen til å slå seg til ro? Hun er nemlig den blondine-elskende skuespillerens nyeste modellflørt.

I forrige uke ble duoen fotografert mens de nøt en dag sammen i New York, hvor de spiste lunsj med venner og syklet seg en tur i en av byens mange parker.

Samme kveld dro de også på fest sammen, hvor de – ifølge Page Six – oppførte seg som et par.

– Leo danset med henne i armene sine, og de var veldig kosete, sier en kilde til nettstedet.

– Man kan ikke forutse et ekteskap

Til tross for at Leonardo altså beskrives Hollywoods evige ungkar, betyr ikke det at han ser bort ifra at han en dag kommer til å ville gifte seg og stifte familie.

– Det skjer når det skjer. Sannheten er at man ikke kan forutse et ekteskap. Det er ikke noe som kan planlegges, sa han til Parade Magazine i januar ifølge E! News.​

Til det samme bladet lettet den Oscar-vinnende skuespilleren også på sløret om kjendistilværelsen. 

Mens mange stjerner klager på at kjendistilværelsen fratar dem privatlivet, har Leonardo en annen oppfatning av livet i rampelyset.

- Hvis jeg hadde ønsket å slutte som skuespiller, så kunne jeg ha gjort det for lenge siden. Jeg elsker å lage filmer. Jeg føler meg heldig som får holde på med det, og jeg synes absolutt at det er verdt å ofre mye av privatlivet mitt for å gjøre dette, fortalte han til Parade.

ELSKER MODELLER: Leonardo DiCaprio har vært koblet til så mange unge, lyshårede modeller at det begynner å bli latterlig. Her er han sammen med «Baywatch»-aktuelle Kelly Rohrbach i New York i september 2015. Foto: Splash News
ELSKER MODELLER: Leonardo DiCaprio har vært koblet til så mange unge, lyshårede modeller at det begynner å bli latterlig. Her er han sammen med «Baywatch»-aktuelle Kelly Rohrbach i New York i september 2015. Foto: Splash News Vis merLES OGSÅ: Nå avslører han hva som skjedde rett etter «Titanic»

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.