Leo mener alvor med Bar

Leo spanderte tur på kjæresten og familien hennes. Her snakker vi kjærlighet ...

KYSS: Bar og Leo er tydelig forelsket. Foto: Stella Pictures
KYSS: Bar og Leo er tydelig forelsket. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I sommer hevdet den israelske supermodellen Bar Refaeli (21) at hun og den Oscar-nominerte skuespilleren Leonardo DiCaprio (32) var et par.

Det skulle ikke gå lang tid før Titanic-kjekkasen ble observert klinende med både tv-stjernen Cat Deely (29) og eks-kjæresten, supermodellen Gisele Bündchen (26).

Men, i midten av oktober kunne Se og Hør Nett melde at Leos besteforeldre testet ut Refaeli, og nå ser det ut som om skjønnheten er godkjent av hele DiCaprio-klanen - og at Leo er godkjent av hennes foreldre!

LES OGSÅ: Leo og Bars hete kyss i Italia!

Nylig tok Leonardo på seg spanderbuksene og spanderte en ferietur for Bar og familien i Aten. Leo booket tre eksklusive suiter på hotellet; en til ham og Bar, en til hennes foreldre og en til hennes bror.

LES OGSÅ: Kate Winslet drømmer seg tilbake til Leo ...

Utenom en liten seiltur på bøljan blå, holdt det vakre paret seg for det meste innendørs!

Ifølge flere kilder har Leonardo aldri tatt med seg kjærestens foreldre på ferie før, noe som er et sikkert tegn på at han før første gang mener alvor med ei jente ...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer