Leo forelsket igjen

Leonardo elsker langbeinte modeller.

NY SKJØNNHET: Bar Refaeli jobber blant annet for Victoria's Secret. Det er ikke helt uproblematisk siden Gisele er en av stjernene der... Foto: All Over Press
NY SKJØNNHET: Bar Refaeli jobber blant annet for Victoria's Secret. Det er ikke helt uproblematisk siden Gisele er en av stjernene der... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Etter fire år sammen med supermodellen Gisele Bündchen (25) har Leonardo DiCaprio (31) falt for toppmodellen Bar Rafaeli (21).

Ryktene begynte å svirre om Titanic-skuespileren og den israelske modellen for noen måneder siden, men nå har paret flere ganger vist seg sammen. Blant annet dro de sammen med Leos mor og bestemor til Barcelona nylig.

Det nye forholdet har skapt en del bråk, fordi både Bar og Leos ekskjæreste Gisele jobber for undertøysfirmaet Victoria's Secret.

BILDESPESIAL: GISELE - EN ENGEL I UNDERTØY.

Gisele truer med å slutte hvis Victoria's fortsetter å bruke Bar  som modell i annonsekampanjer og på motevisninger, skriver In Touch.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer