Lennons drapsmann får ny sjanse

Mark David Chapman kjemper om prøveløslatelse.

NY MULIGHET: Den kommende uken får Mark David Chapman muligheten til å kjempe om prøveløslatelse for syvende gang. Foto: FameFlynet
NY MULIGHET: Den kommende uken får Mark David Chapman muligheten til å kjempe om prøveløslatelse for syvende gang. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mark David Chapman har blitt nektet prøveløslatelse seks ganger, etter at han 8. desember 1980 skjøt og drepte Beatles-legenden John Lennon.

Den kommende uken får Chapman muligheten til å argumentere for en eventuell prøveløslatelse for syvende gang.

Han soner en dom på minimum 20 år som kan forlenges til livstid. 20 år har for lengst passert, og det er ingenting som tyder på at Chapman noen gang blir en fri mann.

I 2000 skal et medlem av prøveløslatelsesnemnda ha uttalt ifølge bladet Rolling Stone at selv ikke en gjenoppstått Jesus ville kunne overbevise dem om å løslate Chapman.

Chapman ble i 2007 spilt av Jared Leto i filmen «Chapter 27».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: La på seg 30 kilo for å spille Lennons morder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer