Lengter etter et normalt liv

– Jeg har aldri datet en berømt mann, sier «The Martian»-stjernen Jessica Chastain.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jessica Chastain (39) er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere om dagen etter å ha gjort stor suksess i filmer som «Zero Dark City», «Interstellar» og «The Martian». I sistnevnte spiller hun blant annet mot Aksel Hennie.

Men til tross for sin egen kjendisstatus er hun ikke interessert i å date menn som jobber i filmindustrien.

Jessica ønsker seg nemlig et så normalt liv som overhode mulig.

- Jeg har aldri datet en berømt mann. Før jeg ble kjent selv hadde jeg tid til å virkelig observere bransjen, og jeg vil ha mulighet til å ha en familie og en normalitet i livet slik at jeg kan dra på kino å se en film uten at det blir slik at publikum blir sittende å se på meg som ser på filmen, forteller hun til Net-a-Porter, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ LERRETET: I The Martian, som var nominert til syv Oscar-statuetter i år, spiller Jessica blant annet mot Aksel Hennie, Matt Damon og Kate Mara.
PÅ LERRETET: I The Martian, som var nominert til syv Oscar-statuetter i år, spiller Jessica blant annet mot Aksel Hennie, Matt Damon og Kate Mara. Vis mer

39-åringen har også vært nøye med å verne om privatlivet sitt, og snakker sjelden om sin italienske designerkjæreste Gian Luca Passi, som hun har vært sammen med siden 2012.

For henne er det viktig at folk heller konsentrerer seg om karrieren hennes - som så langt har gitt henne en Golden Globe Award, og to Oscar-nominasjoner.

Talsperson for likestilling

Den vakre rødtoppen innrømmer at skuespill alltid har vært hennes store kjærlighet. Mens mange av venninnene hennes i ungdommen fantaserte om å møte den perfekte gutten, så fantaserte hun om å bli en verdenskjent skuespiller.

- Jeg drømte aldri om hvordan brudekjolen min skulle se ut. Jeg drømte om hvordan Oscar-kjolen skulle være, deler stjernen som ofte blir hyllet for sin elegante klesstil.

Chastain er en feminist og ikke redd for å snakke om kjønnsdiskrimineringen i Hollywood. I løpet av de siste årene har hun blitt en en talsperson for likestilling i filmbyen.

- Når man har begge kjønn representert, så har man et sunnere utgangspunkt. Man føler ikke noe form for hierarki; Det er ingen som føler seg utelatt, mobbet eller gjort narr av. Noen ganger, når man er eneste jente på settet, så kan man føle seg som et sex-objekt.

LYKKELIG: Jessica og kjæresten så svært forelsket ut da de koste seg sammen på en hockey-kamp i New York i januar.  Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Jessica og kjæresten så svært forelsket ut da de koste seg sammen på en hockey-kamp i New York i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Jessica Chastain: - Jeg ble fortalt at jeg var stygg hver dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer