Coronaviruset:

- Lenge siden de stengte husene sine

Den norske kjendisstylisten Rikke Gajda jobber tett med stjerner i Hollywood, og forteller hvordan coronaviruset har endret livet i Los Angeles.

CELEBER KUNDEKRETS: Norske Rikke Gajda bor i Hollywood og jobber tett på selveste Kardashian-klanen. Nå sier hun til Se og Hør at dagliglivet i Los Angeles er sterkt preget av coronaviruset. Her er hun sammen med Kim Kardashian. Foto: Privat
CELEBER KUNDEKRETS: Norske Rikke Gajda bor i Hollywood og jobber tett på selveste Kardashian-klanen. Nå sier hun til Se og Hør at dagliglivet i Los Angeles er sterkt preget av coronaviruset. Her er hun sammen med Kim Kardashian. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I september i fjor skrev Se og Hør om norske Rikke Gajda (29) som bor i Los Angeles og jobber som kjendisstylist. 29-åringen har en rekke prominente navn på kundelisten, blant dem realitystjernen Kim Kardashian West (39) og Jennifer Lopez (50).

Gajda har jobbet som frisør i Norge, men bestemte seg i 2013 for å flytte over Atlanteren for å gjøre noe nytt - noe som ble hennes vei inn i kjendisverdenen. I fjor avslørte hun at Kardashian er blant hennes favorittkunder.

Den norske kjendisstylisten bor til vanlig i Hollywood, men i likhet med resten av verden er dagliglivet i Los Angeles sterkt preget av restriktive tiltak for å hindre spredning av coronaviruset.

Gajda forteller at hun brått fikk en svært annerledes hverdag: all jobb har stoppet opp, og alle blir bedt om å holde seg inne. Likevel forholder hun seg rolig til situasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer