SE SÅ LIKE: PÅ de offisielle Melodi Grand Prix-bildene av Lene Alexandra Øien, er hun prikk lik Marilyn Monroe (til venstre). Foto: Scanpix/NRK
SE SÅ LIKE: PÅ de offisielle Melodi Grand Prix-bildene av Lene Alexandra Øien, er hun prikk lik Marilyn Monroe (til venstre). Foto: Scanpix/NRKVis mer

Lene som Marilyn-kopi

Lene Alexandra Øien skal vinne Melodi Grand Prix med "Sillycone Valley", egendesignede klær og disse bildene.

SEHER.NO: Lene Alexandra Øien (26) startet sin musikk-karriere da hun var 14 år og deltok i talentshowet ”Junior sjansen” på TV3, elleve år seinere kom ”My Boobs are OK!”, og 25. januar står hun på scenen i Bodø for å slåss om finaleplass i Melodi Grand Prix.

Låta heter noe så treffende som "Sillycone Valley”.

- Jeg syns at hele Grand Prix-sirkuset et kjempeflott, det er jo det eldste underholdningsprogrammet av dem alle, sier Lene Alexandra Øien til Seher.no.

14. januar slippes sangen, som er skrevet av Snuten, også som singel.

- Grand Prix-folkene er jo helt fantastiske, det er jo en helt ny verden for meg, dette her. De fikser og ordner og duller med meg, så jeg gleder meg veldig til å være med, sier en blid Lene Alexandra til Seher.no.

På de offisielle bildene fra Grand Prix er Lene stylet opp som Marilyn Monroe. Men det er slettes ikke sikkert det er en Marilyn-kopi som står på scenen i Bodø.

- Hvordan blir sceneantrekket?

- Jeg har en formening om hva jeg skal ha på meg på scenen, jeg har tegnet og designet litt. Jeg liker å være kreativ. Så dere får se hvordan det blir, sier Øien hemmelighetsfullt.

Fredag ble det klart at Lene Alexandra møter dansebandet Ole Ivars i tillegg til King of Trolls, Avalanche, Maria Trøen og Torstein Sødal i den tredje - og siste - delfinalen.

- Hvilke triks vil du ta i bruk for å vinne?

- Jeg har ikke helt funnet ut hvordan jeg skal klare å vinne, men jeg skal satse 150 prosent og gi jernet. Og da håper jeg at folk mener jeg fortjener å vinne, sier hun til Seher.no.

Etter at Lene slapp sin andre singel ”Hot boy hot girl” jobber hun nå med sitt første album.


Se de andre deltagerne her:


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.