Lene Nystrøm gikk amok og knuste toalett

Tårene trillet da Lene Nystrøm fortalte om den vonde hendelsen.

SEOGHØR.NO: I lørdagens episode av TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes» er det Aqua-stjernen Lene Nystrøm (41) som hedres.

TÅRENE TRILLET: Også de andre deltagerne reagerte med tårer da Lene Nystrøm fortalte historien. Her er Bjarne Brøndbo og Inger Lise Rypdal. Foto: TV 2
TÅRENE TRILLET: Også de andre deltagerne reagerte med tårer da Lene Nystrøm fortalte historien. Her er Bjarne Brøndbo og Inger Lise Rypdal. Foto: TV 2 Vis mer

I programmet forteller Nystrøm om en hendelse hun husker veldig godt. Det hele skjedde i Cleveland i USA, like etter at bandet hadde fått streng beskjed fra plateselskapet om én helt spesiell ting.

- Jeg marsjerte ut på scenen og ropte: «Who the fuck is Barbie?» Publikum var helt med. Men etterpå ble jeg skikkelig skjelt ut av plateselskapet. De sa at de ikke skjønte hva jeg tenkte med, sier Nystrøm i programmet, som du kan se klipp fra øverst i saken.

De vonde ordene fra plateselskapet gjorde at Lene brøt sammen.

- Så jeg låste meg inn på toalettet og gikk amok. Og det føltes så utrolig godt. Det var ikke noe toalettbrett igjen i hvert fall.


Da Nystrøm fortalte om hendelsen, var det tydelig at det hele hadde gjort sterkt inntrykk på henne. Det kom noen tårer foran TV 2 sine kameraer.

Hva slags beskjed Nystrøm og Aqua hadde fått fra plateselskapet, ser du i videoen øverst i saken.

«Hver gang vi møtes» sendes lørdag klokken 20.00 på TV 2.

LES OGSÅ: - Det var én som gråt mer enn meg