SINGEL OG SEXY: Fra tribunen i Oslo Spektrum heiet Lene Alexandra frem de andre MGP-deltagerne til superfinalen lørdag. Foto: SCANPIX
SINGEL OG SEXY: Fra tribunen i Oslo Spektrum heiet Lene Alexandra frem de andre MGP-deltagerne til superfinalen lørdag. Foto: SCANPIX Vis mer

Lene ledig på markedet

- Jeg venter på Mr. Right, sier den plateaktuelle blondinen.

SEHER.NO: Etter å ha måttet se seg slått i kampen om en finaleplass i Melodi Grand Prix, kunne Lene Alexandra (26) kose seg blant publikum da den norske finalen gikk av stablen i Oslo Spektrum lørdag.

Med seg hadde hun kameraten Kim Karlsen (23), men selv om ukebladene spekulerer i om Kim er den nye mannen i Lenes liv, bekrefter den barmfagre blondinen overfor Seher.no at de to bare er venner.

- Jeg er fortsatt singel og ledig på markedet - jeg venter på Mr. Right, forteller Lene, som denne uken slipper albumet "Welcome To Sillycone Valley".

I fjor høst tok forholdet mellom Lene Alexandra og en profilert millionær slutt. Til Seher.no forteller nå Lene at det ikke er lett å komme over bruddet med en mann hun var veldig glad i.

- Jeg har vært singel siden bruddet med typen min i oktober, og jeg var veldig glad i ham, forteller Lene, og legger til at det blir vanskelig å finne hans erstatter.

- Ja, og jeg savner å ha kjæreste! forteller hun til Seher.no.

LES OGSÅ: Lover flere sexy musikkvideoer