- Lene er et utrolig nydelig menneske

Kåre Conradi om kjæresten Lene Marlin...

VANSKELIG: Kåre Conradi synes det er vanskelig å snakke om kjæresten Lene Marlin.
VANSKELIG: Kåre Conradi synes det er vanskelig å snakke om kjæresten Lene Marlin. Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Kåre Conradi (38) og den ni år yngre popstjernen Lene Marlin (29) ble sommeren 2007 koblet sammen, etter å ha vist seg sammen på en rekke profilerte utesteder i Oslo.

I 2008 ble det bekreftet at paret hadde flyttet sammen i London.

Det medieskyparet har ikke for vane å snakke offentlig om sitt forhold, og Kåre Conradi avslører at han synes det er vanskelig å snakke om Lene.

- Det er så vanskelig å snakke om kjæresten. Lene er.. Lene er et utrolig nydelig menneske. Det skinte tydelig igjennom allerede da jeg møtte henne første gangen på en kafé. Hun har det vakreste smilet jeg vet om. Også har hun en enorm kreativitet som det er en fryd å være med på, sier Conradi til Magasinet.

Til høsten står Conradi på scenen på Chat Noir sammen med Linn Skåber og Christian Skolmen, i tillegg er han aktuell med Jan Kjærstad-triologien «Erobreren» på NRK. Likevel, forteller skuespilleren, hender det at han får spørsmålet «Hvor ble det av deg, da?».

- Jeg har sagt mye nei til media. Det kan virke som om noen ikke synes det er nok at jeg har spilt 150 forestillinger på Nationaltheateret det siste året, sier han.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nektet kjæresten premierefest