GAMMEL KJÆRLIGHET RUSTER ALDRI: Lykken smiler til Lene Alexandra Øien og eks-kjæresten Børge Kraft-Pettersen for andre gang. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
GAMMEL KJÆRLIGHET RUSTER ALDRI: Lykken smiler til Lene Alexandra Øien og eks-kjæresten Børge Kraft-Pettersen for andre gang. Foto: Tor Lindseth/Se og HørVis mer

Lene Alexandra Øien fant tilbake til eksen

- Han har kapret mitt hjerte - igjen.

SEOGHØR.NO: Etter rundt ni måneder som kjærester ble det i juli ble det slutt mellom Lene Alexandra Øien (33) og næringslivslederen Henriette Grønn (46).

En måned etter bruddet dro treningseksperten på en het ferie til Marbella med ekskjæresten Børge Kraft-Pettersen (44) som hun var sammen med fra 2011 til 2013.

- De oppførte seg som et nyforelsket par, og så ut til å ha det svært bra sammen. Og de storkoste seg virkelig, fortalte en kilde til Se og Hør da.

Nå avslører Lene Alexandra selv på bloggen sin at hun og Børge har funnet tilbake til hverandre igjen.

Saken fortsetter under bildet.

SPORTY: I dag er Lene Alexandra Øien opptatt av både fysisk og mental trening - som dessuten er jobben hennes. De siste årene har den tidligere popstjernen fokusert på indre velvære og en aktiv livsstil.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
SPORTY: I dag er Lene Alexandra Øien opptatt av både fysisk og mental trening - som dessuten er jobben hennes. De siste årene har den tidligere popstjernen fokusert på indre velvære og en aktiv livsstil. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

«I 2011 møtte jeg Børge Kraft – Pettersen. Vi har vært igjennom en spennende reise siden den tid, delt mange opplevelser og utviklet oss masse siden vi traff hverandre. Da jeg først traff Børge hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at han var min soulmate. Han har kapret mitt hjerte… IGJEN..

Det viser styrke når menn tør å vise sårbarhet og følelser. Det er noe av det vakreste jeg vet. Jeg er stolt av kjæresten min som tør å vise kjærlighet.

Superman loves supergirl», skriver hun i innlegget, som har fått tittelen «What doesn't kill you make you stronger», sammen med mange koselige bilder av seg selv og Børge.

Etter å ha lagt glamourmodell- og sangkarrieren sin på hylla, har Lene Alexandra gjort suksess som personlig trener, mentaltrener og foredragsholder.

Turtelduene ble kjent da 33-åringen hjalp Kraft-Pettersen å komme i form som hans personlige trener i 2011. Etter hvert utviklet vennskapet seg til kjærlighet.

LES OGSÅ: - Silikonpuppene var det eneste jeg følte jeg hadde av verdi