Lene Alexandra har funnet kjærligheten igjen

Bekrefter at hun er forelsket.

FANT LYKKEN IGJEN: Lene Alexandra er forelsket - men vil ikke si hvem den heldige er.
FANT LYKKEN IGJEN: Lene Alexandra er forelsket - men vil ikke si hvem den heldige er. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I går endret Lene Alexandra sivilstatusen på sin Facebook-side, ifølge VG. Hun er nå i et forhold.

- Jeg kan bekrefte at jeg er i et forhold. Jeg er veldig forelsket og lykkelig akkurat nå. Mer enn det ønsker jeg ikke å utdype, sier den tidligere popstjernen til VG.

Sist gang hun fikk seg kjæreste, tok det også en stund fra hun fortalte nyheten til hun ville si hvem den utkårede var.

Lene Alexandra Øien (32) var tidligere kjent som en barmfager glamourmodell, men i 2008 endret livet sitt Hun fjernet silikonpuppene, vant «Skal vi danse» - og byttet karriere. Nå gjør hun stor suksess som personlig trener og coach, med sitt eget firma LA Lifestyle.

- Jeg følte at jeg ble sett ned på som dum og blond. Derfor øn­sket jeg å se om jeg fikk mer respekt om jeg fjernet sili­konet, kledde på meg og utdannet meg, forklarte Lene Alexandra til Se og Hør tidligere.

I 2011 fant hun lykken med hedmarkingen Børge Kraft-Pettersen (42) i trenings­studioet. Hun trente ham 20 kilo ned i vekt - og underveis oppsto det søt musikk. I august i fjor gikk de hver til sitt, men de skiltes som gode venner - noe som var svært tydelig da de satt ved siden av hverandre på et brudeshow i februar i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer