Lene Alexandra Øien:

Lene Alexandra har fått ny kjæreste

Avslørte den glade nyheten på Instagram

NY KJÆRESTE: Lene Alexandra Øien bekrefter på Instagram at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Lene Alexandra Øien bekrefter på Instagram at hun har fått seg ny kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): TV-profil og fitness-coach Lene Alexandra Øien har funnet lykken på nytt.

På Instagram avslører Lene Alexandra at hennes utkårede heter Stian Lindblad.

«Jeg har fått meg ny kjæreste og vi liker å trene sammen», skriver hun til bildet.

Til Seoghør.no sier Lene Alexandra at de to raskt fikk god kontakt etter at de ble kjent via Instagram.

- Vi ble kjent via Instagram, og møttes på ordentlig for første gang i midten av april. Jeg syntes Stian så veldig bra ut og ble nysgjerrig på personligheten hans. Derfor inviterte jeg ham med på trening, for å finne ut om han var like bra i virkeligheten.

- Han var bedre enn jeg trodde, og utfordret meg på en ærlig og direkte måte. Dessuten er han veldig snill og omsorgsfull, i tillegg til at vi har felles interesser og kommuniserer godt. Vi har vært et par siden vi møttes på gymmet den dagen.

Lene har vært singel siden hun i februar bekreftet til Dagbladet at hun og hennes daværende kjæreste Børge Kraft-Pettersen hadde gått fra hverandre for tredje gang.

I mai sa hun til God Kveld Norge at hun trivdes med singellivet.

- Frihet er en av mine viktigste verdier og da sier det seg selv at jeg ikke har så mye tid til overs for en mann.

Fra God Kveld Norge på TV 2 Vis mer

Satsningen på en karriere som personlig trener, mentaltrener og foredragsholder begynte etter at Lene Alexandra bestemte seg for å ta grep om sitt dårlige selvbilde i 2008.

Vant gull og sølv i Los Angeles

De siste årene har Lene Alexandra satset hardt på bikini-fitness og i januar 2016 reiste hun til Los Angeles for å delta i bikini-fitness konkurransen «Ironman Naturally». Der stakk hun av med både en gull- og en sølvplassering.

- Jeg tenker at jeg har overgått meg selv. Jeg gjorde dette fordi jeg hadde lyst til å lære og fordi jeg hadde lyst til å bli en bedre coach. Jeg gjorde det for opplevelsen, og ikke minst for å inspirere andre til å tørre å være mer seg selv, gi faen og følge drømmene sine. Og det føler jeg at jeg virkelig har gjort.

- At jeg i tillegg får en første og andre plass er en stor bonus. Jeg er veldig stolt. Jeg kan ikke si noe annet, sahun til Seoghør.no etter den sterke innsatsen.

LES OGSÅ: - Det kan være en påkjenning mentalt