Lene Alexandra fjernet 1,2 kg silikon

- Jeg følte meg som er karikatur av meg selv.

PLATESUKSESS: Lene Alexandra har gjort suksess som plateartist etter at hun la opp som glamourmodell. Tidligere i år deltok hun også i den norske utgaven av Melodi Grand Prix. Foto: Faksimile
PLATESUKSESS: Lene Alexandra har gjort suksess som plateartist etter at hun la opp som glamourmodell. Tidligere i år deltok hun også i den norske utgaven av Melodi Grand Prix. Foto: Faksimile Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artist og tidligere glamourmodell Lene Alexandra går en lettere fremtid i møte etter at hun i juni fjernet to 600 grams store brystimplantater fra puppene sine og gikk fra E-cup til B-cup.

- Dette er en befrielse! Utrolig deilig å få tilbake mine egne små og naturlige bryster. Nå kan jeg til og med sove på magen, smiler artisten Lene Alexandra Øien fornøyd til Se og Hør.

Se den utrolige forvandlingen i Se og Hør!

26-åringen forstørret brystene for første gang for sju år siden.

– Jeg følte meg som er karikatur av meg selv. Fikk liksom ikke puste. Måtte bare ut! Jeg tenkte på min egen helse, og det føltes som en sykdom som jeg måtte fjerne, for å kunne komme meg videre, sier hun til Se og Hør.

Se bilder fra innspillingen av Lenes siste musikkvideo "Sexy, Naughty, Bitchy Me" her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer