LYKKEN BRAST: Lene Alexandra Øien bekrefter at forholdet mellom henne og Stian Lindblad har tatt slutt. Foto: Tor Lindseth
LYKKEN BRAST: Lene Alexandra Øien bekrefter at forholdet mellom henne og Stian Lindblad har tatt slutt. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Lene Alexandra er singel igjen

Lykken tok slutt etter noen få måneder for den norske fitness-utøveren og gründeren.

Publisert

(Seoghør.no): I midten av juni kunne TV-profil og fitness-coach Lene Alexandra Øien (35) fortelle at hun hadde blitt kjæreste med Stian Lindblad (40).

Det gjorde hun i et innlegg på Instagram.

Nå kan Lene Alexandra bekrefte overfor Se og Hør at forholdet ble kortvarig. Et knapt halvår etter at de ble kjent i april, har de to gått hvert til sitt:

- Jeg klarer ikke å sjonglere både karriere og forhold. Stian fortjener noen som har tid til han og kan gi han den kjærlighet og omsorg han trenger. Jeg velger å fokusere på karrieren framfor kjærligheten nok en gang, sier hun.

GJENNOMTRENT: - Jeg har bedre rumpe nå enn da jeg var 16, det er jo helt sykt at det går an, sier Lene Alexandra om seg selv etter lang tid med beinhard trening. Vis mer

Har funnet sin begrensning

De par siste årene har Lene Alexandra gjort det skarpt innenfor bikinifitness, i tillegg til å starte selskapet LA Lifestyle, som er et trenings-, kostholds- og livsstilskonsept.

Overfor Se og Hør understreker 35-åringen at hun bare har gode ord å komme med om ekskjæresten, men at tiden altså ikke strekker helt til.

- Stian er en fin fyr og jeg har ingenting vondt å si om han. Jeg innrømmer det er krevende å bygge opp selskapet LA Lifestyle og tidvis lede opp mot 50 personer. Samtidig som det viktig for meg å ha stolthet i yrket mitt og levere gode resultater for våre kunder. Hvis ikke sover jeg ikke om natta, sier hun, og legger til:

- Dette er viktigere for meg enn å leve opp til samfunnets ideal med mann og barn. Jeg ser at jeg dessverre ikke klarer å levere det jeg føler jeg burde levere i et forhold. Jeg har funnet min begrensning.

Ladet opp til NM i bikinifitness

Da Lene Alexandra og Stian møttes denne våren, fant de tonen over sin felles interesse for trening. Deres første «date» fant faktisk sted i treningsstudio:

- Han var bedre enn jeg trodde, og utfordret meg på en ærlig og direkte måte. Dessuten er han veldig snill og omsorgsfull, i tillegg til at vi har felles interesser og kommuniserer godt. Vi har vært et par siden vi møttes på gymmet den dagen, sa Lene Alexandra til Se og Hør i sommer.

Tidligere i høst stilte 35-åringen i NM i bikinifitness, der hun tok henholdsvis tredje- og fjerdeplass i klassene «Bikini Fitness Master» og «Bikini Fitness - 160».

Før hun skulle i ilden på podiet på Chateau Neuf i Oslo, var Se og Hør med henne og hennes daværende kjæreste på trening.

- Det er godt å være sammen med en som vet hva det betyr å satse på dette, og som forstår at humøret kan variere litt når jeg er i konkurransemodus, sa Lene Alexandra den gang.

Samtidig understreket duoen at de hadde mer til felles enn trening:

- Vi har de samme interessene. Vi har samme humor og liker å snakke om og gjøre de samme tingene. Det er ingen som føler at de bestemmer noen ting. Vi har det veldig gøy, la kjæresten Stian til.

Fra God Kveld Norge på TV 2 Vis mer

Andre brudd i år

Lene Alexandra har skapt overskrifter med privatlivet sitt flere ganger i år. I februar bekreftet hun overfor Dagbladet at hun og hennes daværende kjæreste, Børge Kraft-Pettersen, hadde gått fra hverandre for tredje gang.

I mai sa hun for øvrig til «God Kveld Norge» at hun trivdes med singellivet.

- Frihet er en av mine viktigste verdier, og da sier det seg selv at jeg ikke har så mye tid til overs for en mann.

Satsningen på en karriere som personlig trener, mentaltrener og foredragsholder begynte etter at Lene Alexandra Øien bestemte seg for å ta grep om sitt dårlige selvbilde i 2008.

I et intervju med Se og Hør i 2016, kom hun inn på at det å trene bikinifitness også kan være en utfordring mentalt:

- Det er en stor utfordring for mange å skulle gå opp og ned i vekt slik vi gjør i forhold til konkurranse. Noen går opp 10 kg bare en uke etter konkurranse, og det kan være en påkjenning mentalt, fortalte hun den gang.

LES OGSÅ: - Bekrefter datterens graviditet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer