Lene Alexandra Øien og bikinifitness:

Lene Alexandra dropper bikinifitness

- Akkurat nå ser jeg ikke helt meningen med det.

IKKE MER AV DETTE: Lene Alexandra Øien opplyser på Instagram at hun er ferdig som bikinifitnessutøver. Her fra en konkurranse fra Los Angeles i 2016, der hun stakk av med både gull- og sølvmedaljen. Foto: Se og Hør
IKKE MER AV DETTE: Lene Alexandra Øien opplyser på Instagram at hun er ferdig som bikinifitnessutøver. Her fra en konkurranse fra Los Angeles i 2016, der hun stakk av med både gull- og sølvmedaljen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): De siste årene har tv-profil og tidligere modell Lene Alexandra Øien (36) gjort trening og kroppsbygging til sin store lidenskap. Ved siden av å starte trenings- og kostholdskonseptet LA Lifestyle, har 36-åringen satset beinhardt på bikinifitness.

Som utøver har Øien hentet hjem flere topplasseringer på konkurransenivå, og vært frampå i å fronte den til tider omdiskuterte livsstilen.

Nå gjør østfoldingen derimot en helomvending, og legger bikinifitness på hylla.

- Enormt egoistisk

I et langt Instagram-innlegg skriver Øien at hun har mistet motivasjonen til å fortsette.

«Akkurat nå ser jeg ikke helt meningen med det. Jeg konkurrerte først og fremst for å lære. Etter to år med konkurranse, fem kilo tyngre i muskler og fire pokaler og pallplasseringer, føler jeg at jeg har lært nok til at jeg ønsker å bevege meg ut av fitnessmiljøet», skriver 36-åringen.

Videre forklarer den tidligere «Skal vi danse»-vinneren at hun, på bakgrunn av flere ting, ikke ønsker å opprettholde det strenge treningsregimet og livsstilen som kreves for å konkurrere på toppnivå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer