Lene Alexandra dro på brudeshow med eksen

Trenings-guruen og eksen er fortsatt gode venner.

PÅ BRYLLUPSHOW: Lene Alexandra Øien satt på første rad sammen med eks-kjæresten Børge Kraft-Pedersen under «Den store bryllupsmessen» på Vulkan Arena i Oslo 9. februar. Foto: Privat
PÅ BRYLLUPSHOW: Lene Alexandra Øien satt på første rad sammen med eks-kjæresten Børge Kraft-Pedersen under «Den store bryllupsmessen» på Vulkan Arena i Oslo 9. februar. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-vinner og personlig trener Lene Alexandra Øien (31) fant lykken med hedmarkingen Børge Kraft-Pettersen (42) i trenings­studioet i 2011. I august valgte de å gå hver til sitt.

– Da hverdagen kom fungerte det dessverre ikke like godt. Vi lever begge hektiske liv, og slet derfor med å gi nok i forholdet. Bruddet er veldig udramatisk, fortalte skjønnheten til Se og Hør den gang.

Under bryllupsmessen «Den store bryllupsfesten» på Vulkan Arena i Oslo 9. februar, dukket skjønnheten opp med ekskjæresten.Men Lene Alexandra avviser at de er sammen igjen.  

- Jeg er singel, skriver Lene Alexandra i en SMS til Se og Hør.

31-åringen har firmaet LA Lifestyle, hvor hun veileder mennesker til et nytt og bedre liv med trening. Hun tilbyr også treningsreiser i samarbeid med Jomfrureiser.Lene Alexandra sier hun derfor ikke har tid til et forhold. – Jeg har egentlig ikke tid til kjæreste nå. Jeg skal fokusere på jobb. Jeg trivdes i forhold og trives som singel. Jeg forsøker å gjøre det beste ut av hver situasjon.LES OGSÅ: - Jeg satt 2-3 timer i terapi flere dager i strekk 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer