Lene Alexandra dro på brudeshow med eksen

Trenings-guruen og eksen er fortsatt gode venner.

PÅ BRYLLUPSHOW: Lene Alexandra Øien satt på første rad sammen med eks-kjæresten Børge Kraft-Pedersen under «Den store bryllupsmessen» på Vulkan Arena i Oslo 9. februar. Foto: Privat
PÅ BRYLLUPSHOW: Lene Alexandra Øien satt på første rad sammen med eks-kjæresten Børge Kraft-Pedersen under «Den store bryllupsmessen» på Vulkan Arena i Oslo 9. februar. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-vinner og personlig trener Lene Alexandra Øien (31) fant lykken med hedmarkingen Børge Kraft-Pettersen (42) i trenings­studioet i 2011. I august valgte de å gå hver til sitt.

– Da hverdagen kom fungerte det dessverre ikke like godt. Vi lever begge hektiske liv, og slet derfor med å gi nok i forholdet. Bruddet er veldig udramatisk, fortalte skjønnheten til Se og Hør den gang.

FORTSATT SINGEL: Lene Alexandra Øien har klart å beholde vennskapet med sin kjekke eks-kjæreste. Foto: Tor Lindseth, Tor Lindseth
FORTSATT SINGEL: Lene Alexandra Øien har klart å beholde vennskapet med sin kjekke eks-kjæreste. Foto: Tor Lindseth, Tor Lindseth Vis mer

Under bryllupsmessen «Den store bryllupsfesten» på Vulkan Arena i Oslo 9. februar, dukket skjønnheten opp med ekskjæresten.Men Lene Alexandra avviser at de er sammen igjen.  

- Jeg er singel, skriver Lene Alexandra i en SMS til Se og Hør.

31-åringen har firmaet LA Lifestyle, hvor hun veileder mennesker til et nytt og bedre liv med trening. Hun tilbyr også treningsreiser i samarbeid med Jomfrureiser.

Lene Alexandra sier hun derfor ikke har tid til et forhold.

– Jeg har egentlig ikke tid til kjæreste nå. Jeg skal fokusere på jobb. Jeg trivdes i forhold og trives som singel. Jeg forsøker å gjøre det beste ut av hver situasjon.

LES OGSÅ: - Jeg satt 2-3 timer i terapi flere dager i strekk

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer