Lene Alexandra digger Mette-Marit

Den tidligere «Skal vi danse»-vinneren er stolt av sin kongelige følger.

IVRIG TWITRER: Lene Alexandra setter stor pris på at Mette-Marit følger henne på Twitter, og kviotterer med meget rosende ord til kronprinsessen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
IVRIG TWITRER: Lene Alexandra setter stor pris på at Mette-Marit følger henne på Twitter, og kviotterer med meget rosende ord til kronprinsessen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dagen før Lene Alexandra (30) hadde premiere på sin premiere på sin nettserie «Lene Alexandra», fikk hun kongelig oppmerksomhet: Kronprinsesse Mette-Marit (38), som nettopp debuterte på Twitter, valgte nemlig å følge reality-dronningas oppdateringer.

Dette gjorde Lene Alexandra superglad, og hun sendte sporenstreks en åpen beskjed til Mette-Marit:

«Hyggelig at du følger meg. Du er et flott forbilde. Heier på Deg J.»

Og ikke mange sekundene sendte hun denne meldingen ut til sine over 8000 følgere:

«Stas at selveste kronprinsesse Mette-Marit følger meg på Twitter. Kul dame…»

Lene Alexandra er svært glad i å uttrykke seg på Twitter, og har til nå postet over 30.000 meldinger. Lørdag måtte hun ta en pause fra all twitringen.

«Må vente noen timer står det.. Jeg har visst litt for mye på hjertet og er litt for skravlesyk», skriver hun på sin egen blogg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var jo vant til å dytte puppene foran meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer