Lene Alexandra: - Jeg har opplevd mye sjalusi og mobbing

Lene Alexandra vant to priser under debuten i bikini-fitness i Los Angeles. Nå brenner hun for at flere skal våge å følge drømmene sine og gi blanke i «Janteloven».

I TOPPFORM: Lene Alexandra er stolt over sin prestasjon i konkurransen, og med god grunn. Hun vant nemlig både gull og sølv i henholdsvis «Open Bikini - Class A» og «Novice Bikini - Class A».  Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør
I TOPPFORM: Lene Alexandra er stolt over sin prestasjon i konkurransen, og med god grunn. Hun vant nemlig både gull og sølv i henholdsvis «Open Bikini - Class A» og «Novice Bikini - Class A». Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (SEOGHØR.NO): Tidligere i januar gikk Lene Alexandra Øien (34) sin første bikini-fitness konkurranse noensinne.

Og den målbevisste jenta nøyde seg ikke med å stå på scenen i Norge. Hun dro i stedet til USA for å delta i konkurransen «Ironman Naturally» i Los Angeles.

Og her gjorde hun seg virkelig bemerket.

Lene Alexandra stakk nemlig av med både en gull- og en sølvplassering, foran mange jenter som var mye yngre enn henne og hadde store silikonpupper - noe som er svært vanlig i disse konkurransene.

34-åringen, som selv fjernet sine innlegg i 2008, har de siste månedene ligget i hardtrening før Los Angeles-turen. Hun har fulgt en nøye oppsatt kostholdsplan, jobbet mye mentalt og tilbragt timesvis på treningsstudio med tett profesjonell oppfølging.

Seoghør.no fulgte den sprudlende blondinen gjennom hele konkurransen.

- Hadde du sett for deg at du kunne få en første- og andreplass?

- Ja, ler hun høyt.

Saken fortsetter under bildet.

Dietten var enklere enn forventet

Lene Alexandra føler at hun har overgått seg selv denne gangen, og røper at hun ikke var nervøs før hun stilte i sin bittelille bikini foran en fullsatt sal og et granskende dommerpanel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer