Lene Alexandra: - Det kan være en påkjenning mentalt

Lene Alexandra Øien advarer mot bivirkninger av å satse på bikinifitness. Nå vil hun selv hjelpe unge jenter med å takle overgangen.

BRENNER FOR BIKINI-FITNESS: Lene Alexandra brenner for Bikini-fitness og personlig trening. Nå er hun opptatt av å hjelpe andre og drite i janteloven.  Foto: SE OG HØR
BRENNER FOR BIKINI-FITNESS: Lene Alexandra brenner for Bikini-fitness og personlig trening. Nå er hun opptatt av å hjelpe andre og drite i janteloven. Foto: SE OG HØR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lene Alexandra Øien (34), ble for alvor kjent gjennom reality-serien «Robinsonekspedisjonen» på TV 3 i 2004.

Hun har også vært modell og sanger.

De siste årene har hun satset hardt på bikini-fitness og i januar 2016 reiste  hun til Los Angeles for å delta i bikini-fitness konkurransen «Ironman Naturally». Der stakk hun av med både en gull- og en sølvplassering.

Men til Seoghør.no avslører Lene Alexandra at det ikke alltid er enkelt å leve under et strengt kosthold- og treningsregime.

- Å stille i fitness er ikke for alle. Det er for spesielt interesserte. Men det jeg kan si er at det handler mye om disiplin og å være strukturert. Det er hvertfall min opplevelse av det.

- Det er en stor utfordring for mange å skulle gå opp og ned i vekt slik vi gjør i forhold til konkurranse. Noen går opp 10 kg bare en uke etter konkurranse, og det kan være en påkjenning mentalt, forteller Lene åpenhjertig.

Kjenner forandringene på kroppen

I et blogginnlegg publisert i slutten på august, skriver Lene Alexandra Øien om sportens ekstreme kroppsforandringer på kort tid, og hvordan det har påvirket henne, og kan påvirke andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer