Lena Headey tvinges til å sende vekk sønnen

«Game of Thrones»-stjernen tapte for eks-mannen i retten.

BRØT AVTALEN: Lena Headey er for tiden i England for å spille inn ny sesong av HBO-serien «Game of Thrones», og har med seg sin seks år gamle sønn. Det har ikke vært populært hos barnefaren.  Foto: Rex Features
BRØT AVTALEN: Lena Headey er for tiden i England for å spille inn ny sesong av HBO-serien «Game of Thrones», og har med seg sin seks år gamle sønn. Det har ikke vært populært hos barnefaren. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespiller Lena Headey (43) er best kjent for rollen som dronning Cersei Lannister i eventyrserien «Game of Thrones».

Men det er ikke bare på skjermen det er mye dramatikk for Lena.

Helt siden i sommer har Headey vært på plass i England for innspilling av ny sesong, og skal ha hatt med seg sønnen Wylie (6).

Nå er hun imidlertid nødt til å sende sønnen tilbake til USA, etter hun skal ha brutt en avtale med eks-mannen og sønnens far, Peter Loughran. 

Da paret skilte seg i 2013 skal de ha kommet til en enighet om at far har rett til å se sønnen deres ti dager i måneden, skriver The Sun. 

Tok saken til retten

TMZ melder at Loughran tok saken til retten fordi han mener at Headey har brutt avtalen som ble etablert for tre år siden. 

Barnefaren, som er bosatt i USA, skal ha krevd at sønnen fraktes tilbake umiddelbart, og dommerne skal derfor ha beordret Lena Headey til å komme tilbake med sønnen med en gang hun er ferdig med innspillingen.

Fristen var opprinnelig satt til 5. september, men skuespilleren skal ha fått ekstra tid for å bli ferdig med «Game og Thrones»-innspillingen.

Saken fortsetter nedenfor.

POPULÆR SERIE: Lena Headey er kjent for å spille dronning Cersei Lannister i eventyrserien «Game of Thrones». Foto: SipaUSA
POPULÆR SERIE: Lena Headey er kjent for å spille dronning Cersei Lannister i eventyrserien «Game of Thrones». Foto: SipaUSA Vis mer

Må betale for eksmannens reiser

Nettsiden skriver at Headey ønsker å flytte permanent til England sammen med sønnen, fordi hun mener at det amerikanske skolesystemet er for dårlig.

Hun er selv oppvokst i Somerset i England. 

Ettersom det tidligere ekteparet har inngått en avtale om at far skal få se sønnen sin ti dager i måneden, er 43-åringen nå nødt til å betale for at eksmannen kan reise for å besøke Wylie under resten av oppholdet deres. 

Det skal imidlertid være delte meninger rundt hva som egentlig har skjedd. I september fortalte Headeys advokat, Jon Stanley, til TMZ at Peter Loughran sa seg enig i at de begge skulle flytte til England over sommeren med sønnen, og at de skulle fortsette å ha delt omsorgsrett.

Advokaten fortalte at Loughran endte opp med å bli værende i USA, og at han nektet for å ha gått med på å flytte.

Headey har ikke kommentert rettssaken mot eks-mannen.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSPAR: Lena Headey og Peter Loughran ble skilt i desember 2013, etter å ha vært separert siden 2011. Foto: Splash News
EKSPAR: Lena Headey og Peter Loughran ble skilt i desember 2013, etter å ha vært separert siden 2011. Foto: Splash News Vis mer

Ble mamma igjen

I februar i fjor, litt over et år etter skilsmissen, avslørte TV-stjernen i en uttalelse til People at hun var gravid igjen. 

- Jeg er glad for at jeg kan bekrefte at jeg venter mitt andre barn denne sommeren, uttalte Headey.

- Jeg håper bare at denne kunngjøringen kan bidra til at jeg får tilbake noe av privatlivet jeg har mistet til gesjeftige fotografer i det siste, og jeg ber om at de vennligst respekterer privatlivet mitt og lar meg nyte denne tiden, understreket hun.

I juli i fjor fødte hun en datter, men det er fremdeles ikke kjent hvem som er barnefaren. 

UENIGHETER: Lena Headey skal ha uttalt at hun ønsker å flytte permanent med sønnen Wylie.  Foto: Splash News
UENIGHETER: Lena Headey skal ha uttalt at hun ønsker å flytte permanent med sønnen Wylie. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg hatet barn, virkelig