Lena Dunham viser seg frem i undertøyet

«Girls»-stjernen bruker trening som terapi mot sine psykiske problemer.

LETTKLEDD: Dette er bildet Lena Dunham la ut av seg selv på Instagram. Nå får hun skryt for å være åpen om og komfortabel i sin egen kropp. Foto: Xposure
LETTKLEDD: Dette er bildet Lena Dunham la ut av seg selv på Instagram. Nå får hun skryt for å være åpen om og komfortabel i sin egen kropp. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne uken la skuespillerstjernen Lena Dunham (29) ut et svært lettkledd bilde av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram.

TV-STJERNER: Jenni Konner, Zosia Mamet, Lena Dunham og Alison Williams har blitt kjente gjennom TV-serien Girls. Foto: Pa Photos
TV-STJERNER: Jenni Konner, Zosia Mamet, Lena Dunham og Alison Williams har blitt kjente gjennom TV-serien Girls. Foto: Pa Photos Vis mer

Bildet viste «Girls»-skuespilleren på badet kun iført grønt undertøy.

«Jeg elsker mitt @lonelylingerie og jeg tror jeg skal ha det på meg til middag med noen sko og et smil, fordi vi er alle veldig heldige som er fri», skrev hun til bildet.

Bildet har fått flere enn 90.000 likerklikk. Og i kommentarfeltet har det virkelig tatt helt av. Mens mange nett-troll vanligvis spyr ut negativitet, har det strømmet inn med positive kommentarer.

«Jeg elsker hvor komfortabel du føler deg i din egen kropp, Lena. Jeg håper jeg blir som deg en dag», skriver en bruker ifølge nettstedet Health.com.

Saken fortsetter under bildet.


Dunham har flere ganger snakket ut om at hun har slitt med angst, depresjon og andre psykiske problemer.

I april la hun ut et annet bilde av seg selv, og i bildeteksten avslørte hun hva som hjalp henne mot problemene. Hun bruker trening som terapi.«Til dere som sliter med angst, tvangslidelser og depresjon: Jeg vet det er irriterende når noen forteller dere at dere må trene. Det tok meg 16 år med medisinering før jeg begynte å høre. Jeg er glad jeg gjorde det», skrev hun, og la til:

«Det handler ikke om rumpa, men om hodet».

LES OGSÅ: Følte seg maktesløs etter voldtekten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer