Lena Dunham:

Lena Dunham avslører den virkelige grunnen til vekttapet

- Har ikke latt meg påvirke av kritikerne. 

FØR OG NÅ: Bildet av Lena Dunham til venstre er tatt for et år siden, mens bildet til høyre viser hvordan hun ser ut nå. Foto: NTB scanpix
FØR OG NÅ: Bildet av Lena Dunham til venstre er tatt for et år siden, mens bildet til høyre viser hvordan hun ser ut nå. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Skuespiller Lena Dunham (30) får ofte skryt for sin realistiske fremstilling av sex og kropp, og for å ha uttalt at hun aldri ville hatt kroppen til en supermodell.

Det er derfor ikke alle som er like fornøyde med at «Girls»-stjernen har gått ned i vekt den siste tiden, skriver Us Weekly.

Nå gjør hun imidlertid et oppgjør med kritikerne i et lengre innlegg på Instagram.

«Jeg har gjort det temmelig tydelig de siste årene at jeg ikke bryr meg om hva andre tenker om kroppen min. Jeg har gått på rød løpere med klær i størrelse 42. Jeg har spilt inn sex-scener dager etter jeg har operert, full av arr», er noe av det hun skriver.

Saken fortsetter nedenfor.

Helsemessig årsak

Videre forklarer Dunham hva som er den egentlige årsaken til vektnedgangen.

«Akkurat nå prøver jeg med å kontrollere endometriose (tilstand der vev av samme type som slimhinnen i livmoren finnes utenfor livmoren, jour.anm) gjennom en sunn diett og trening. Så vekttapet er ikke et tegn på at jeg endelig har latt meg påvirke av kritikerne. Kroppen min tilhører MEG - i alle faser, i hver iterasjon og hva enn jeg gjør med den, gir jeg ikke fra meg feminist-kortet til noen», skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer