BADENYMFER: Cristiano Ronaldo tok med seg kjæresten Georgina Rodriquez til Ibiza, der de badet og koste seg. Foto: Splash News / NTB Scanpix
BADENYMFER: Cristiano Ronaldo tok med seg kjæresten Georgina Rodriquez til Ibiza, der de badet og koste seg. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Cristiano Ronaldo:

Lekte seg i bølgene med kjæresten på Ibiza

Fem måneder etter datterens ankomst er fotballstjernen mer forelsket enn noensinne.

Publisert

I november ble fotballspilleren Cristiano Ronaldo (33) firebarnsfar, da datteren Alana Martina meldte sin ankomst.

Datteren ble født bare fem måneder etter at 33-åringen fikk tvillingene Mateo og Eva i skjul via surrogati. Fra før har han sønnen Cristiano Ronaldo Jr (7).

Nylig ble fotballstjernen observert sammen med kjæresten Georgina Rodriquez (24), mens de koste seg i bølgene på Ibiza, melder Daily Mail.

BADEPAUSE: Cristiano Ronaldo og Georgina fikk sitt første barn sammen for fem måneder siden, og dro nylig til Ibiza for en avslappende ferie. Foto: Splash News / NTB Scanpix
BADEPAUSE: Cristiano Ronaldo og Georgina fikk sitt første barn sammen for fem måneder siden, og dro nylig til Ibiza for en avslappende ferie. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
FORELSKET: Fotballstjernen klarte ikke å holde hendene unna sin flotte kjæreste. Foto: Splash News / NTB Scanpix
FORELSKET: Fotballstjernen klarte ikke å holde hendene unna sin flotte kjæreste. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
GOD KLEM: Ronaldo og kjæresten i en varm omfavnelse ute i vannet. Foto: Splash News/ NTB scanpix
GOD KLEM: Ronaldo og kjæresten i en varm omfavnelse ute i vannet. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Duoen så svært forelsket ut der de kysset og lekte seg i vannet.

Det kan se ut til at parets seks måneder gamle datter og tvillingene ble hjemme, mens eldstesønnen fikk være med på badeferien.

Syvåringen er slående lik sin berømte pappa, og så ut til å trives godt i pappa og Georginas selskap.

Saken fortsetter under bildene.

FAMILIETUR: Cristianos elsdste sønn fikk være med på badeferien. Foto: Splash News / NTB Scanpix
FAMILIETUR: Cristianos elsdste sønn fikk være med på badeferien. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
LEKEN: Trioen lekte og hadde det moro i vannet. Foto: Splash News / NTB Scanpix
LEKEN: Trioen lekte og hadde det moro i vannet. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
LATTER: Da Cristiano Ronaldo kastet sønnen i vannet var det til stor glede for alle tre, som man kan se på smilene deres. Foto: Splash News / NTB Scanpix
LATTER: Da Cristiano Ronaldo kastet sønnen i vannet var det til stor glede for alle tre, som man kan se på smilene deres. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Etter en nedkjølende dukkert i vannet tok paret turen til solstolene, der de omfavnet hverandre og så mer forelsket ut enn noensinne.

FLØRTETE: Duoen klarte ikke å holde seg unna hverandre når de kom seg opp på land. Foto: Splash News / NTB Scanpix
FLØRTETE: Duoen klarte ikke å holde seg unna hverandre når de kom seg opp på land. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
VELTRENT: Det er liten tvil om at 33-åringen liker å holde seg i form. Foto: Splash News / NTB Scanpix
VELTRENT: Det er liten tvil om at 33-åringen liker å holde seg i form. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Tre barn på fem måneder

For ett år siden ble fotballstjernen tvillingpappa, noe han selv bekreftet på Instagram. Bare én måned senere ventet det enda en overraskelse for fansen.

Den spanske avisen El Mundo kunne nemlig røpe at Real Madrid-stjernen skulle bli pappa igjen.

I november kom det ventede barnet til fotballspilleren og kjæresten til verden. Han lastet selv opp et bilde på Instagram, der barnemoren smiler med den nyfødte i armene.

- Alana Martina har akkurat blitt født. Både Geo og Alana har det bra. Vi er alle veldig glade, skrev portugiseren til bildet, der også hans syv år gamle sønn smiler stolt til kameraet.

Benyttet seg av surrogati

Selv om mange ble overrasket over at Ronaldo ble far to ganger på et knapt halvår, har altså den korte perioden mellom fødslene en logisk forklaring.

Tvillingene, som ble født i juni 2017, ble nemlig båret frem ved hjelp av surrogatmor. På den tiden var kjæresten, Georgina Rodriguez, allerede fire måneder på vei.

Datteren Alana ble dermed hans første barn sammen med kjæresten.

De to turtelduene møtte hverandre for første gang i 2016. Georgina har tidligere jobbet for Gucci. Hun har også vært modell.

Røpet babynavnet

Navnet til parets lille datter, Alana Martina, var kjent før fødselen i fjor høst. Det røpet han nemlig ved en tidligere anledning.

- Jeg valgte det første navnet og Geo det siste. Navnet til datteren min skal være Alana Martina. Jeg ville bare dele dette med dere. Jeg synes det er et vakkert navn, har Ronaldo tidligere sagt.

FAMILIE PÅ SEKS: Cristiano Ronaldo har fått tre barn via surrogati. I november kom datteren til verden, som han fikk sammen med kjæresten Georgina. Foto: NTB Scanpix.
FAMILIE PÅ SEKS: Cristiano Ronaldo har fått tre barn via surrogati. I november kom datteren til verden, som han fikk sammen med kjæresten Georgina. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Etter at tvillingene kom til verden, valgte Ronaldo å dele et søtt bilde med de to i armene på Instagram.

- Jeg har spilt for landslaget, slik det alltid føles, med kropp og sjel, selv om jeg vet at mine to barn har blitt født. Jeg er veldig glad for at jeg for første gang kan tilbringe tid med barna mine, skrev Real Madrid-stjernen på sin Facebook-side den gang.

LES OGSÅ: - Hadde man vist dette til noen i 2014, ville hodet deres eksplodert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer