MORER SEG: Chris storkoste seg mens han råkjørte rundt på vannscooteren... Foto: All Over Press
MORER SEG: Chris storkoste seg mens han råkjørte rundt på vannscooteren... Foto: All Over PressVis mer

Lekte og moret seg i Miami

Chris Brown har tydeligvis lagt kjæreste-bankingen bak seg...

SEHER.NO: Det er kun tre uker siden Chris Brown (19) angivelig skal ha banket opp popstjernekjæresten Rihanna (21) før Grammy-utdelingen i LA.

Men tross de store skadene rapperen påførte stjernen, skal hun nå ha bestemt seg for å ta ham tilbake og gi forholdet en ny sjanse.

Ifølge kilder skal popparet, i et forsøk på å finne tilbake til hverandre, ha tilbragt de siste dagene i et av Sean "P-Diddy" Combs' hus på Star Island i Miami.

- Samtidig som Chris reflekterer over det som skjedde, og er veldig lei seg, er han veldig glad for å være sammen med kvinnen han elsker, uttalte en kilde nylig.

Og at Brown har lagt hendelsen bak seg, var helt tydelig denne helgen, da han ved flere anledninger kunne bli sett leende mens han råkjørte med en vannscooter rundt P-Diddys eiendom.

Rapperen hadde selskap av flere venner og venninner, som han stod og lo og pratet med på bryggekanten.

Kjæresten Rihanna var imidlertid ikke å se...

Brown må møte i retten 5. mars etter overfallet på kjæresten, og dersom han blir funnet skyldig frykter hans PR-folk at det kan bety slutten på hans karriere.

Popstjernen har allerede blitt droppet av flere sponsorer, deriblant tyggegummiprodusent Wrigley's, samt "Milk Mustache"-kampanjen.

Rihannas familie har imidlertid uttalt at dersom datteren har bestemt seg for å tilgi kjæresten, så skal de støtte henne i det.

- Hvis det er den veien hun ønsker å velge, så støtter jeg henne. Vi er en familie som holder sammen selv om vi er langt unna hverandre, har 21-åringens far, Ronald Fenty, uttalt.

Flere medier har også spekulert i om Rihanna venter Chris' barn, og at det er derfor hun har tatt kjæresten tilbake.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Brown frykter for sitt eget liv!