Lekket private Jackson-opptak

- Han trygler om økonomisk hjelp, og frykter for sitt liv...

PARANOID: Forfatteren og journalisten Daphne Barak hever disse opptakene er bevis på at stjernen var rusmisbruker lenge før sin død. Han oppfattes som paranoid og tragisk i disse opptakene, skriver The Sun. Foto: All Over Press
PARANOID: Forfatteren og journalisten Daphne Barak hever disse opptakene er bevis på at stjernen var rusmisbruker lenge før sin død. Han oppfattes som paranoid og tragisk i disse opptakene, skriver The Sun. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Telefonsvarer-opptak fra 2003, gjort av avdøde Michael Jackson, ble offentliggjort på den britiske nettsiden The Sun onsdag. Opptakene ble overlevert av den amerikanske journalisten Daphne Barak. Disse opptakene kom i hennes hender gjennom felles venner, som ønsket å illustrere hvordan stjernen tilsynelatende slet med en avhengighet lenge før sin død i juni i fjor.

I opptakene trygler Jackson sin venn for økonomisk hjelp, og frykter for sitt liv. Opptakene ble ikke betalt for, men ble gitt til avisen av den amerikanske journalisten Barak, som har skrevet en bok om kjendisenes avhengighet av reseptbelagte midler.

Opptakene på maskinsvareren ble gjort i 2003. Etter Martin Bashirs TV-dokumentar, som blant annet eksponerte sangstjernen i seng med forskjellige barn, ble Jackson utsatt for offentlig ydmykelse og hets fra flere kanten. Det var i denne perioden beskjedene ble lagt igjen på svareren.

«Dette er Michael. Øh, klokken er halv fem på natten her, så det er derfor jeg høres veldig trøtt ut. Jeg er virkelig sliten. Men vær så snill å sjekk beskjeden jeg la igjen den andre dagen. Jeg er veldig bekymret. Jeg stoler ikke på den mannen (uidentifisert red.anm). Vi tror han er slem, vi tror han tilhører den italienske mafiaen. Vær så snill.. Vi må være smartere enn han. Så jeg ber deg, hjelp meg med dette. Jeg trenger de pengene. Jeg må komme meg bort. Jeg vil ikke være i «Neverland»» nå.», sier han i en av beskjedene.

Barak mener denne paranoiaen demonstrerer hans forskjellige sinnstilstander under påvirkning av legemidler. Stemmen hans er også slørete og uklar i opptaket.

Hør hele opptaket her.

Jacksons lege, Conrad Murray, har blitt siktet for uaksomt drap etter popkongens død. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Drapstruet etter homofil-påstander om Jackson