NAKEN PÅ NETT: Bildene av en splitter naken Thomas Giertsen ble publisert på gratismagasinet Natt & Dags nettsider, men ble fjernet igjen etter kort tid. Foto: FAME FLYNET
NAKEN PÅ NETT: Bildene av en splitter naken Thomas Giertsen ble publisert på gratismagasinet Natt & Dags nettsider, men ble fjernet igjen etter kort tid. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Lekket nakenbilder av seg selv på nettet

- Dette viser seg å være omtrent så ubehagelig som antatt, sier Thomas Giertsen.

Publisert
SEOGHØR.NO: En rekke norske og utenlandske kjendiser har opplevd marerittet og miste mobilen med private nakenbilder som så har blitt spredt for alle vinder på nettet.

Sist uke hevdet også komiker og skuespiller Thomas Giertsen (41) at hans telefonen hadde forsvunnet, og kort tid etter dukket det opp flere nakenbilder av ham i diverse positurer på ulike nettsider.

Onsdag skriver Dagbladet at det som i utgangspunktet virket å være et uhell, er et stunt arrangert av Giertsens kollegaer i komiserien «Helt perfekt», ifølge Thomas selv.

- Redaksjonen i Feelgood (Giertsens produksjonsselskap) hadde en idé om å ta «Helt perfekt»-universet ut i det virkelige liv. Det innebærer jo at jeg må være meg. Det virket som en god idé da. Det er det for så vidt ennå, samtidig som dette viser seg å være omtrent så ubehagelig som antatt. Internett skiller ikke nødvendigvis mellom tull og sant, skriver Giertsen i en e-post til Dagbladet.

Den nybakte pappaen unnviker å svare på avisens spørsmål om påfunnet er et PR-stunt, mens TVNorges mediesjef Hanne McBride, blant annet sier følgende:

- Kall det hva du vil. Vi ville være med på å tenke nytt og utradisjonelt rundt denne sesongen med «Helt perfekt». Humorserien ligger i grenseland mellom fakta og fiksjon, og vi syntes det var en festlig idé å se hvordan «Helt perfekt»-Thomas ville bli oppfattet i den virkelige verden..(...)

Giertsen måtte i fjor svelge sin stolthet og stille opp på en reklame for analkløekrem etter å ha tapt et veddemål mot kameraten Morten Ramm (34).

Han tippet Ramm ikke ville klare å fylle Oslo spektrum, noe han tilslutt klarte med showet «Kan Morten Ramm fylle spektrum?».LES OGSÅ: Raser etter stjålne nakenbilder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer