Rebekah Vardy

Lekket lagkamerats fyllekjøring

Flere sms-er har blitt lagt frem i rettssaken mellom Rebekah Vardy og Coleen Rooney, henholdsvis konene til Jamie Vardy og Wayne Rooney.

FOTBALLFRUER: Her var Rebekah Vardy og Coleen Rooney for å se på EM-kampen mellom England og Wales i Frankrike i 2016. Foto: Splash News
FOTBALLFRUER: Her var Rebekah Vardy og Coleen Rooney for å se på EM-kampen mellom England og Wales i Frankrike i 2016. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

Jamie Vardys kone, Rebekah Vardy, skal ha prøvd å selge historien om at fotballspilleren Danny Drinkwater fyllekjørte og krasjet Range Roveren sin i 2019, til den britiske avisen the Sun.

Avisen takket nei da de allerede hadde fått historien lekket fra en på politistasjonen. Dette kommer frem i den pågående rettssaken der Wayne Rooneys kone, Coleen Rooney, anklager Vardy for å ha lekket informasjon om henne til the Sun.

Flere medier har omtalt saken, blant annet The Guardian.

I appen WhatsApp skal Vardy ha sendt meldinger til sin agent, Caroline Watt, om Drinkwaters fyllekjøring før den ble offentlig kjent. I sms-en som Vardy sendte, står det:

«Historie … Danny Drinkwater arrestert. Krasjet bilen sin påvirket med to jenter i. Begge er på sykehus, hun ene har brukket noen ribbein x.»

STJERNE: Rebekah er kona til ingen ringere enn Leicester-stjernen Jamie Vardy. Foto: Scott Garfitt / Pa Photos
STJERNE: Rebekah er kona til ingen ringere enn Leicester-stjernen Jamie Vardy. Foto: Scott Garfitt / Pa Photos Vis mer

Så skal Vardy ha fortalt om bilen og hvor hendelsen fant sted. Til slutt skrev hun:

«Jeg vil ha betalt for dette x.»

SNAKKER UT: Wayne og Coleen Rooney snakker ut om skandalene i dokumentar. Video: Amazon Prime Sport Video Vis mer

Watt sendte historien til the Sun-journalist Andy Halls. Han skal ifølge Watt ha svart med en gang, men at avisen allerede hadde fått lekket saken av noen på politistasjonen.

MISTET LAPPEN: Danny Drinkwater mistet lappen i over 1,5 år. Han er utlånt til Reading fra Chelsea. Foto: Graham Wilson / Shutterstock editorial
MISTET LAPPEN: Danny Drinkwater mistet lappen i over 1,5 år. Han er utlånt til Reading fra Chelsea. Foto: Graham Wilson / Shutterstock editorial Vis mer

Drinkwater mistet førerkortet i 20 måneder og måtte gjennomføre 70 timer samfunnstjeneste.

Rooney anklager Vardy for å ha systematisk lekket privat informasjon om henne til den britiske tabloidavisen. Watt og Vardy skal ha diskutert ulike the Sun-journalister på meldingstjenesten.

Avsløringen av Drinkwater-saken er den siste i rekken av meldinger som har blitt offentliggjort som en del av den pågående rettssaken, som skal ut til en ukes rettssak i begynnelsen av mai.

HELT OVER NATTA: Verden fikk øynene opp for islendingen Rúrik Gíslason da han ble byttet inn mot Argentina i VM 2018. Nå har karrieren skutt fart. Video: Rød Løper/RTL Vis mer

LES OGSÅ: Raser mot avis etter utroskapsrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer