Rebekah Vardy

Lekket lagkamerats fyllekjøring

Flere sms-er har blitt lagt frem i rettssaken mellom Rebekah Vardy og Coleen Rooney, henholdsvis konene til Jamie Vardy og Wayne Rooney.

FOTBALLFRUER: Her var Rebekah Vardy og Coleen Rooney for å se på EM-kampen mellom England og Wales i Frankrike i 2016. Foto: Splash News
FOTBALLFRUER: Her var Rebekah Vardy og Coleen Rooney for å se på EM-kampen mellom England og Wales i Frankrike i 2016. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

Jamie Vardys kone, Rebekah Vardy, skal ha prøvd å selge historien om at fotballspilleren Danny Drinkwater fyllekjørte og krasjet Range Roveren sin i 2019, til den britiske avisen the Sun.

Avisen takket nei da de allerede hadde fått historien lekket fra en på politistasjonen. Dette kommer frem i den pågående rettssaken der Wayne Rooneys kone, Coleen Rooney, anklager Vardy for å ha lekket informasjon om henne til the Sun.

Flere medier har omtalt saken, blant annet The Guardian.

I appen WhatsApp skal Vardy ha sendt meldinger til sin agent, Caroline Watt, om Drinkwaters fyllekjøring før den ble offentlig kjent. I sms-en som Vardy sendte, står det:

«Historie … Danny Drinkwater arrestert. Krasjet bilen sin påvirket med to jenter i. Begge er på sykehus, hun ene har brukket noen ribbein x.»

Så skal Vardy ha fortalt om bilen og hvor hendelsen fant sted. Til slutt skrev hun:

«Jeg vil ha betalt for dette x.»

Watt sendte historien til the Sun-journalist Andy Halls. Han skal ifølge Watt ha svart med en gang, men at avisen allerede hadde fått lekket saken av noen på politistasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.