Johnny Depp:

Lekkede dokumenter truer med å avsløre Johnny Depp

Økonomien skaper nytt hodebry for «Pirates of the Caribbean»-stjernen.

SØKSMÅL: Johnny Depps e-postmeldinger viser at skuespilleren tilbyr å selge kunst og bøker for å fikse økonomiske problemer. Foto: NTB Scanpix
SØKSMÅL: Johnny Depps e-postmeldinger viser at skuespilleren tilbyr å selge kunst og bøker for å fikse økonomiske problemer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Johnny Depp (53) er en av verdens største skuespillere med roller i storfilmer som «Pirates of the Caribbean», «Edward saksehånd», «Charlie og sjokoladefabrikken» og «Alice i eventyrland.»

For tiden er han aktuell med enda en «Pirates of the Caribbean» film.

Men selv om karrieren stadig skyter fart, er ikke alt like rosenrødt for den 53 år gamle skuespilleren.

I starten av februar startet det som har blitt en tidskrevende kamp for skuespillerstjerna, da Depps tidligere forretningsapparat, The Management Group (TMG) gikk til sak mot ham.

TMG hevdet i rettspapirene at Depp har levd et ekstremt luksuriøst liv, der pengene nærmest har flydd ut av lommeboka.

Det hele bunner i at «Pirates of the Caribbean»-stjerna først gikk til sak mot dem, fordi han mente de hadde underslått penger fra ham. Han hevdet også at de hadde gitt seg selv millionlønninger - på hans regning.

Depp svarte raskt på søksmålet og forklarte, via advokat Adam Waldman, at TMGs svar bare var en strategi for å sverte skuespilleren.

Lekkede dokumenter

Nå har det imidlertid blitt lekket nye opplysninger om saken mellom Depp og TMG.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer