- Leiligheten er solgt

Aksel Hennie har kvittet seg med luksushjemmet på Frogner.

SOLGTE LEILIGHETEN: En uke etter at det ble kjent at han har kjøpt et townhouse til 13 millioner kroner sammen med kjæresten Tone Damli Aaberge, har Aksel Hennie solgt sin luksusleilighet på Frogner i Oslo. Foto: All Over Press
SOLGTE LEILIGHETEN: En uke etter at det ble kjent at han har kjøpt et townhouse til 13 millioner kroner sammen med kjæresten Tone Damli Aaberge, har Aksel Hennie solgt sin luksusleilighet på Frogner i Oslo. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: En uke etter at det ble kjent at kjendisparet Aksel Hennie (35) og Tone Damli Aaberge (22) har kjøpt seg et luksuriøst townhouse på Frogner i Oslo for 13 millioner kroner, skal Aksel Hennie ifølge Se og Hør nå ha solgt sin tidligere leilighet i samme område.

Den elegant innredete leiligheten - som Hennie i flere måneder har delt med Tone Damli Aaberge - ble lagt ut for salg med en prisantydning på 6 490 000 kroner.

Hans Houeland i Advokatene Sem og Johnsen Eiendomsmegling, bekrefter til Seher.no at leiligheten er solgt, men vil ikke si noe om prisen Hennie fikk for sin tidligere bolig, eller hvem kjøperen er.

- Jeg kan bekrefte at leligheten er solgt. Utover det har jeg ingen kommentar.

Se bilder av boligen Aksel Hennie nå har solgt her (ekstern lenke).

Tones manager David Eriksen sa i forrige uke til Se og Hør at de hun og Aksel planlegger å flytte inn i sitt nye drømmehjem mot slutten av året.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tone møtte Aksel Hennie første gang som 16-åring