Leilighet til 8,1 mill.

Det koster å være kar på hjemmebane...

STASELIG: Den nye leiligheten til Lars Bohinen ligger i toppetasjen i denne bygården på vestkanten i Oslo. Foto: Morten Krogh, Se og Hør
STASELIG: Den nye leiligheten til Lars Bohinen ligger i toppetasjen i denne bygården på vestkanten i Oslo. Foto: Morten Krogh, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rå kåk!


Uranienborg i Oslo regnes for å være et av de mest fornemme stedene man kan bo i hovedstaden. Nå har Lars Bohinen sikret seg en leilighet på drøye 200 kvadratmeter i området for den nette sum av 8,1 millioner kroner.


I følge Se og Hør kjøpte Vålerengas sportslige administrator leiligheten av arkitektprofessor Thomas Thiis-Evensen og hans kone Wenche.


Bohinen flyttet i fjor inn i et hus på 220 kvadratmeter i Asker, som ble kjøpt for 5,2 millioner kroner. Men huset er allerede solgt for 6,8 millioner, noe som innebærer en gevinst på 1,6 millioner. Men kanskje burde han ventet med å selge. Ettersom Bohinen ikke hadde bodd i villaen mer enn ett år må han nemlig skatte av gevinsten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer