Leighton Meester overrasket fansen på YouTube

Leighton Meester synger julen inn - se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Leighton Meester (29) er mest kjent for sin rolle som Blair Waldorf i seriesuksessen «Gossip Girl», men 29-åringen har også gjort suksess som artist.

Tirsdag denne uken la hun ut en video hvor hun synger «Blue Christmas» sammen med sangerinnen Dana Williams. Sangen er en av Elvis Presleys mest kjente ballader.

Se video i toppen av artikkelen!

Fornøyde fans

Fansen har ikke latt superlativene utebli etter å ha hørt sangen.

- Endelig. Leighton, jeg har savnet deg så mye. Jeg får ikke puste, skriver en fan som heter Yesmine Duff under videoen.

- Elle har kalt Leighton «den melakolske juleengelen vi ikke visste at vi trengte. Jeg kunne ikke ha vært mer enig, skryter en annen fan som kaller seg Fola.

Møttes på jobb

I 2013 fant Leighton lykken med skuespillerkollega Adam Brody (35), kjent for sin rolle i «The O.C.». De skal ha funnet tonen da de spilte i filmen «The Oranges».

Fikk en datter

Leighton og Adam er kjent for å verne godt om privatlivet, og i februar i fjor giftet de seg under en hemmelig seremoni i Mexico.

I september i år ble paret foreldre for første gang, da de fikk datteren Arlo Day. Det har ennå ikke lyktes pressen å fotografere den vesle prinsessen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer