Leier ut «Exit»-hytta: - Helt galskap

TV-suksesser gir brennhet utleiemarked.

GOD PR: Bjørn Kringstad er en av flere som har leid ut eiendommen sin til tv-produksjoner, som illustrert ved NRK-serien «Exit» her. Det kan få positive ringvirkninger på utleiefronten. Foto: Freemantle / NRK / Bjørn Kringstad
GOD PR: Bjørn Kringstad er en av flere som har leid ut eiendommen sin til tv-produksjoner, som illustrert ved NRK-serien «Exit» her. Det kan få positive ringvirkninger på utleiefronten. Foto: Freemantle / NRK / Bjørn Kringstad Vis mer
Publisert

- En uke her i min hytte koster 79 000 kroner, mens en helg koster fra 35 000 og opp. Dette er en hytte til nesten 30 millioner, så det skulle bare mangle, sier Kjetil Bjørnberg til Børsen.

Bergenseren er en av stadig flere som nyter godt av å ha fått sin private eiendom eksponert i all sin prakt på TV. Der kanalene høster seertall-suksesser, henter boligeierne sine egne fortjenester på utleiemarkedet.

Bjørnberg leide nylig ut luksushytten sin på Hemsedal til «Ex on the Beach - Afterski»-produksjonen. Han har ingen problemer med at hytten ble brukt i det flere omtaler som «skandale-reality».

Madrass-utskifting

Han opplyser at «Ex on the Beach»-produksjonen leide hytten en måned. De måtte ut med en høyere pris enn vanlig, men han ønsker ikke oppgi den nøyaktige summen.

- Jeg har sett tre episoder. Deltakerne er jo morsomme og lever i sin egen boble, men noen av foreldrene må jo være litt flaue, sier Bjørnberg og ler.

Han er imidlertid klokkeklar på at overmadrassene ble byttet før produksjonen kom, og er byttet etterpå. Eventuelle leietakere vil leie en litt annerledes hytte enn den i programmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer