Leier rom til 6 millioner for lille Blue Ivy

Mens mamma og pappa er på basketkamp, koser ettåringen seg i luksusrom - med champagnebar.

GRATULERTE: Jay-Z gratulerte noen av spillerne på favorittlaget Brooklyn Nets - som hip hop-kongen forøvrig er medeier av. Foto: All Over Press
GRATULERTE: Jay-Z gratulerte noen av spillerne på favorittlaget Brooklyn Nets - som hip hop-kongen forøvrig er medeier av. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag neste uke fyller lille Blue Ivy Carter - som regnes for å være en av verdens mektigste babyer - ett år.

Allerede nå har den lille kloningen av mamma Beyoncé (31) og pappa Jay-Z (43) opparbeidet seg dyre vaner.

Det vil si, hip hop-ikon Jay-Z vet å skjemme bort sin førstefødte!

Ifølge nettstedet UsMagazine har nemlig 43-åringen inngått en avtale med Barclays Center i New York, om å få leie en egen del av kjelleren. Den har han gjort om til lekestue og champagnebar - til den nette sum av nesten seks millioner kroner i året.

Jay-Z og kona, som giftet seg i 2008, benytter seg nemlig titt og ofte av Barclays Center - både når de står på scenen og når de skal slappe av som publikum på basketball-kamper med favorittlaget Brooklyn Nets.

Superstjernen er også så gem mot kompisene sine at han lar dem få kose seg i champagnebaren når ikke datteren Blue Ivy benytter seg av rommet.

I oktober sto Ja-Z på scenen, og ble overrasket av kona som også entret scenen da han skulle gå i gang med låta «Crazy in Love».
 


LES OGSÅ: Jay-Z & co drakk for 2.2 millioner på nyttårsaften

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer