Leier kjendis-DJ til 2-årsdagen

Det blir ingen vanlig barnebursdag når Suri fyller 2 år!

FAMILIEIDYLL: Katie og Tom har med seg datteren omtrent overalt. Til 2-årsdagen hennes leier de inn en kjendis-DJ. Foto: All Over Press
FAMILIEIDYLL: Katie og Tom har med seg datteren omtrent overalt. Til 2-årsdagen hennes leier de inn en kjendis-DJ. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tom Cruise (45) og kona Katie Holmes (29) har spurt den britiske kjendis-DJen og plateprodusenten Mark Ronson (32) om han vil opptre på datterens Suris 2-årsdag.

Suri fyller 2 år den 18. april, og Hollywood-paret planlegger en diger markering av dagen, skriver nettstedet ShowbizSpy.

Trolig blir bursdagssangen av et litt annet kaliber enn man er vant til fra vanlige barneselskap.

Mark - som har vunnet både Grammypriser og BRIT Award - og som har jobbet med artister som Amy Winehouse, Lily Allen og Robbie Williams, er visst rett mann til å sprite opp "Happy Birthday To You".

32-åringen - som for alvor slo igjennom som DJ på New Yorks klubbscene i 1993 - var den ofisielle DJen i Tom og Katies bryllup i Italia i 2006. Da imponerte han brudgommen med en ny versjon av Top Gun-kjenningslåta.

LES OGSÅ: Sjokk-anklager mot foreldrene!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer