Leier inn livvakter til Oslo-besøket

Produsenten forventer oppstyr når David Hasselhoff spiller inn reklamefilm på Oslo City.

<strong>TIL OSLO:</strong> David Hasselhoff er i Oslo onsdag og torsdag denne uken for å spille inn reklamefilm for kjøpesenteret Oslo City. Foto: All Over Press
TIL OSLO: David Hasselhoff er i Oslo onsdag og torsdag denne uken for å spille inn reklamefilm for kjøpesenteret Oslo City. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag får Norge et besøk utenom det vanlige, da superstjernen David Hasselhoff inntar hovedstaden.

Den tidligere «Baywatch» og «Knightrider»-stjernen er leid inn av reklamebyrået Neolab for å spille inn en reklamefilm for kjøpesenteret Oslo City.

- Vi henter over David Hasselhoff til Oslo i to dager for å gjøre en reklamefilm for Oslo City. De første opptakene foregår på lukket location, men sluttscenen spilles inn på Oslo City mellom 19.30 og 22, sier daglig leder i Neolab Borghild Lovise Feet til Seher.no.

Reklamebyrået oppfordrer alle som vil til å møte opp på kjøpesenteret onsdag kveld for å være med som statister, side om side med den amerikanske superstjernen.

Og om tusener av fans skulle møte opp for å få et glimt av «The Hoff», har produsentene tatt sine forhåndsregler.

- Vi har leid inn noen livvakter til å passe på ham, ja, sier Feet til Seher.no.

Akkurat hva som skal filmes på kjøpesenteret er foreløpig hemmelig, men de som drømmer om en dans med artisten og skuespilleren foran kamera, må nok drømme videre.

- Det blir ikke noe nærkontakt med ham, nei. Jeg vil ikke si så mye om det, men kan røpe at det blir i tråd med det han er mest kjent for. Det blir actionpreget, sier en hemmelighetsfull Feet.

David Hasselhoff har fått mye oppmerksomhet for alt fra sine legendariske tv-roller, en relativt respektabel musikkarriere på 80- og 90-tallet og de senere årene som dommer i talentshowene «America`s Got Talent» og «Britain`s Got Talent».

I tillegg har han figurert i medier verden over med skandaleoppslag angående hans alkoholmisbruk.

Under stjernens to dager lange Oslo-besøk blir han innlosjert på hotell og vil bli passet på av livvakter underveis. Og ifølge produsenten har det vært mye jobb knyttet til Hasselhoffs norske reklameoppdrag.

- Vi har holdt på veldig lenge med å få ham over. Vi kontaktet managmentet og tatt det derfra. Det har vært mye jobbing for å få det til, men det har gått veldig fint, sier Borghild Feet til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har to kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer