PIPPI-BOLIG: Inngangspartiet til festen er pyntet som Villa Villekulla, boligen til Pippi Langstrømpe. Foto: Erik Valebrokk, Se og Hør
PIPPI-BOLIG: Inngangspartiet til festen er pyntet som Villa Villekulla, boligen til Pippi Langstrømpe. Foto: Erik Valebrokk, Se og HørVis mer

Leier inn Carola til 16. mai-fest

Sveriges MGP-dronning blir en av hovedattraksjonene på Petter og Gunhild Stordalens kjendisfest.

SEOGHØR.NO: Etter at det ble kjent at temaet for hotellkongen Petter Stordalens årlige kjendisfest på 16. mai i år er Sverige, har det lenge vært spekulert i at det ville bli flere svenske artister på scenen under kveldens arrangement.

Torsdag skriver avisen VG at en av artistene blir den svenske MGP-dronningen Carola Häggkvist (46) - samme dag som Margaret Berger skal forsvare Norges ære i sin Eurovision-semfinale i Malmø.

Tidligere har det blitt hevdet at kveldens arrangement koster Stordalen (50) mellom tre og fire millioner kroner.

Selv vil han imidlertid ikke kommentere arrangementet.

- Jeg vil hverken si noe om beløpet eller om hvem som skal underholde, men når vi skal arrangere fest, så er det viktige at det blir bra, og mindre viktig hva det koster, sier han til VG.

Onsdag kunne Seoghør.no vise bilder som røper at arbeiderne godt i gang med oppriggingen, og i god svensk ånd ser inngangspartiet til festen ut som selveste Villa Villekulla, huset Pippi Langstrømpe bor i.

Festen finner sted i hotellkjeden Choice sitt hovedkvarter på Frogner, og selskapet Playroom med Stordalens venn Jan Fredrik Karlsen  i spissen, står bak.

LES OGSÅ: Margaret Berger: - Vil ikke at det skal bli et sirkus